Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Ik kan niet vinden de webcam op mijn HP Pavilion DV2500
Of u problemen ondervindt bij de toegang tot uw HP notebook ingebouwde webcam in slechts een programma of als je niet kan lijken om haar of haar bestuurder nergens vinden op uw computer , dit probleem wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een fout in de software of het besturingssysteem . Voer een paar stappen voor probleemoplossing om de oorzaak van de fout te richten . Windows Updates

Een waarschijnlijke oorzaak van dit soort fouten
is dat het besturingssysteem wordt niet bestuurder van de camera ondersteunen . Microsoft werkt samen met pc- fabrikanten om dit soort problemen aan te pakken , dat is waarom het belangrijk is om updates te downloaden en te installeren wanneer ze beschikbaar zijn . Bezoek windowsupdate.microsoft.com voor de nieuwste updates voor uw versie van Windows .
Conflicterende programma

Als u werkt met verschillende programma's, terwijl u probeert om toegang te krijgen tot de webcam , sluit alle programma's behalve degene die je wilt gebruiken . Sommige programma's kunnen worden toegang tot de camera , zelfs als je niet actief gebruikt , vooral webbrowsers en andere programma's die het Internet gebruiken . Evenzo , als u twee of meer webcam drivers , ze konden worden met elkaar in conflict . Om extra drivers te verwijderen , klikt u op het menu " Start " , schrijft " device manager " in het vak "Zoeken " en selecteer "Device Manager . " Click " Beeldapparaten . " Klik met de rechtermuisknop op de extra bestuurders en selecteer " Installatie ongedaan maken. "
Software Fouten

Als u problemen met het openen van de camera via een programma zoals Skype of een andere chatdienst , dubbel - controleer of u de nieuwste versie van het programma en hebben alle updates geïnstalleerd . Bezoek de website van het programma fabrikant om te bepalen of u met de laatste versie en of er updates beschikbaar zijn voor download. Bevestigt ook dat u alle beschikbare updates van HP hebt gedownload . Als je niet kan zelfs toegang tot de camera op vooraf geïnstalleerde webcam programma 's op uw computer , moet u mogelijk de software opnieuw te installeren om driver fouten op te lossen . Dit is waarschijnlijk het geval als je in staat om voorafgaand aan een Windows-update naar de camera waren , maar nu niet. Bezoek hp.com voor de software van uw notebook en driver downloads en alle benodigde updates van HP .
Hardware Problemen

Als je elke mogelijkheid van de fout wordt veroorzaakt door zijn uitgesloten uw software of het besturingssysteem , is het probleem waarschijnlijk met de hardware van uw webcam . Neem uw ​​computer naar een reparatie specialist of contact opnemen met HP klantenondersteuning .

Previous: Next:
  PC Computers
·Imac Vs . Mac Powerbook 
·Hoe te Compaq Recovery Disk Ru…
·Hoe kan ik een Inspiron 1300 d…
·Hoe maak je een Stock kijken o…
·Vloeistof voor PC Cooling Anti…
·Hoe kan ik een Dell- computer …
·Hoe maak je een computer in de…
·Hoe maak je een Barebone PC Bu…
·Hoe Hook Up Wireless op een co…
  Related Articles
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Hoe maak je een gestolen iPad Zoek 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
  Hardware Articles
·Specificaties voor een PNY GeForce 7600G…
·Hoe te Notebooks & Laptops Gebaseerd op …
·Hoe naar Key installeren op Dell B130 
·Ik Geïnstalleerd RAM & mijn Windows sta…
·Hoe te Device IP Nummers zoeken op Thuis…
·Heeft de iPad werken op Windows ? 
·Hoe kan ik een LRT Scanner Gebruik 
·Waar is het serienummer op de ASUS Strik…
·Instructies over hoe u Refill een HP -pr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com