Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> notebookcomputers >> Content
Twinhead Notebook Specs
In 2007 , de Twinhead Corporation hernoemd zijn Noord-Amerikaanse divisie GammaTech , waarvan de Durabook vrijgegeven , Robuust en Slimnote serie van laptops . De Durabook en robuuste lijnen voorzien van weerstand tegen gemorste vloeistof , vallen, schokken en stof . De Durabook en robuuste laptops zijn een gemeenschappelijke keuze voor de wet , militaire en overheidsinstellingen . In 2009 , GammaTech liet de Durabook D14RM . Processor Informatie

Een Intel Core Duo 2 Celeron processor draait het Montevina platform bevoegdheden de D14RM laptop met een snelheid van 1066 MHz . De Intel Montevina platform is Intel's 5e generatie mobiele chipsets en de onderliggende basis van het Centrino -serie . Snelheid deze processor het beste werkt voor basis computergebruik operaties zoals spreadsheets , Word documenten en andere zakelijke toepassingen . Montevina ondersteunt Microsoft DirectX 10 , waardoor de gebruiker video van hoge kwaliteit , zoals Blu - ray en HD - DVD kijken .
Systeem Geheugen en opslag

De D14RM laptop functies twee 200 - pins Small Outline Dual Inline Memory Module slots . Elke SODIMM slot ondersteunt 1 GB en 2 GB RAM-geheugen , tot een maximum van 8GB totale systeemgeheugen . Meer RAM-geheugen zal de gebruiker toestaan ​​om meer applicaties tegelijk met betere algemene prestaties draaien . Voor de opslag, de D14RM is voorzien van een 2,5 - inch 9,5 -millimeter SATA II harde schijf , het ondersteunen van capaciteiten van 160 tot 320 GB en hoger.
Video en Display

De GammaTech D14RM gebruikt een geïntegreerde Intel GM45 video chipset aan de macht zijn display. Geïntegreerde of onboard , video biedt minder stroom dan een videokaart in een PCI - E slot geïnstalleerd . Het voordeel van geïntegreerde video is meestal lagere kosten en kleinere grootte -eenheid . De display voor het D14RM is een 14.1 - inch WXGA /WXGA + TFT LCD -scherm met een maximale resolutie van 1280 bij 800 . Fabriek opties bestaan ​​voor resistieve soort touchscreen en zonlicht leesbaar functies .
Connectiviteit Overzicht

De D14RM heeft vier USB 2.0- poorten, een hoofdtelefoon uitgang en een microfoon - in aansluiting voor externe microfoons. Deze laptop beschikt ook over een interne microfoon . Video -aansluitingen omvatten een 19 - pens HDMI -poort voor HD-video afspelen op HDTV's en projectoren . Het bevat ook een D - sub-poort voor oudere CRT-monitoren .
Networking en Unit Maat

De D14RM heeft een RJ - 45 netwerk poort voor bekabelde Ethernet ondersteuning . Voor draadloze netwerken , de D14RM bevat een Intel Mini Express -kaart voor draadloze verbindingen dan 802.11-netwerken . Deze laptop bevat ook een optionele interne mini express slot voor WWAN 3G , WiMax en GPS . Bluetooth 2.1 ondersteuning is een fabrieksoptie de gebruiker kan ervoor kiezen te hebben geïnstalleerd . De D14RM is 13,8 cm breed , 10 cm diep , en tussen 1,45 en 1,61 cm in hoogte . Totale systeem gewicht met geïnstalleerde batterij is £ 6,2 .

Previous: Next:
  notebookcomputers
·Hoe maak je verbinding een not…
·Hoe een notebook Computer Repa…
·Hoe een notebook Overclock X13…
·Hoe maak je een laptop of note…
·Hoe je RAM toe aan een Toshiba…
·Hoe een notebook computer te b…
·Hoe een HP Pavilion notebook P…
·Wat zijn de symbolen op de bod…
·Hoe een notebook Boot 
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
Sun Blade 150 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Epson CX7000 Demonteer 
·Hoe maak je een System Board installeren…
·Hoe controleer ik mijn grafische kaart V…
·Specificaties van een Apple Yo - Yo 45W …
·Hoe maak je een S - Video- Cord Haak om …
·Hoe om gegevens te herstellen van een US…
·Hoe identificeren Intel grafische kaart 
·Hoe maak je een Desktop Voeding Vervang 
·Hoe kan ik een Sony Vaio VGN - Upgrade N…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com