Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Wat is een Network Router ?
Een netwerk router maakt het mogelijk een aantal computers aan dezelfde internetverbinding te delen en met elkaar in verbinding , terwijl het verstrekken van extra beveiliging in de vorm van de haven controle , verbinding filtering en firewall- diensten . Routers zijn essentiële instrumenten voor zowel basis- netwerken en online beveiliging . Ze komen vaak in een draadloze ras , uitzenden van een radiosignaal dat aansluiting biedt op alle apparaten binnen het bereik . Betekenis

Een router Routs pakketten van gegevens van het ene netwerk naar het andere . Voor personal computers , routers worden vaak gebruikt om een thuisnetwerk van een paar computers met internet verbinden . In een professionele context , kunnen routers worden gebruikt om grote netwerken van computers in een complex web , alle aangesloten op het internet . In veel gevallen , de routers ook fungeren als vertalers voor verschillende internetprotocollen , zorgen voor een efficiënte en onbevangen overdracht van gegevens .
Functie

Routers
ook omgaan met prioriteiten aansluiting en kan worden geprogrammeerd om bepaalde taken belangrijker dan andere identificeren . Deze machines directe gegevens waar dat nodig is, achterhouden onnodige informatie en werking blijven bewegen in het netwerk zo snel mogelijke snelheid . Ze lijkt misschien erg basic stukken van machines , maar als netwerken steeds complexer worden, de router heeft veel meer werk te doen . De meest krachtige routers hebben gespecialiseerde high - speed processoren en aanzienlijke hoeveelheden on-board geheugen om de grote hoeveelheid gegevens die door ze te behandelen .
Eigenschappen

Misschien wel de belangrijkste rol die routers spelen is die van een hardware beveiligingsmechanisme . In tegenstelling tot software firewalls , routers kunnen niet worden geknoeid direct , en bieden een aanzienlijke bescherming tegen veel voorkomende hacking technieken . Netwerkbeheerders kunnen bepalen welk netwerk poorten kunnen worden gebruikt voor welke doeleinden , en door wat computers op het netwerk , door gebruik te maken routerconfiguratiesoftware . Het is een krachtig maar eenvoudig hulpmiddel voor het maximaliseren van de efficiëntie en de beveiliging van een netwerk .
Overwegingen

Netwerkbeveiliging
is iets dat veel mensen kon staan ​​om een ​​beetje meer serieus te nemen - met name in draadloze netwerken . De meerderheid van de mensen die het opzetten van een netwerk nooit veranderen van de standaard administrator wachtwoord . Vooral voor draadloze routers , dit brengt veel mensen in gevaar van het hebben van hun netwerk gecompromitteerd . Dit maakt identiteitsdiefstal en andere computer misdaden gemakkelijk xecute . Raadpleeg uw handleiding om te leren op te zetten sterk netwerk wachtwoorden en zorg ervoor dat elk draadloos verzonden signaal is gecodeerd .
Potentieel

Routing software kan elke computer te maken met geschikte rekenkracht in een functionele router . Routers zijn gewoon kleine , gespecialiseerde computers ontworpen voor een specifieke taak . Het is vaak mogelijk om high -powered routing met behulp van een oude computer die kunnen worden liggen stof te verzamelen bieden . Het gebruik van open - source routing software , een voormalige computergebruik presse-papier kan worden omgezet in een relatief krachtige router , die netwerk- oplossingen - en aanzienlijke extra veiligheid , omdat ze kunnen ook gebruikt worden als een extra firewall voor het netwerk , als een extra filter voor het netwerk .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Plug -in Phone Jack Vs . Plug …
·Hoe de Hawking Broadband Boost…
·Hoe te Straight Through Sluit …
·Soorten Unshielded Twisted Pai…
·Hoe het opzetten van een Cisco…
·How Do You Punch Down a 110 Bl…
·Hoe maak je een AT & T Ingebou…
·Hoe stel ik een Wi - Fi-kaart …
·Catalyst 3500XL Fiber GBIC Spe…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·2.5 Sata Vs . 3,5 Sata 
·Hoe maak je een Harmony Wireless Extende…
·Hoe te boeken downloaden vanaf uw Kindle…
·Hoe maak je een Canon -printer Head Rein…
·Hoe MP3 Stereo Input converteren naar US…
·Hoe maak je een Pixma 1000 Problemen 
·Hoe maak je een interne laptop dvd -bran…
·Hoe maak je een Power Port op een Acer 5…
·Hoe kan ik een Mirror Drive 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com