Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Plug -in Phone Jack Vs . Plug -in gegevens jack , Wat is het verschil ?
Verwarrend , de term "jack " kan gelden voor zowel de stekker en het stopcontact van een kabelaansluiting . Telefoon aansluitingen en data -aansluitingen hebben dezelfde oorsprong als " Registered Jacks" van de Amerikaanse Federal Communications Commission aangewezen . Telefoon -aansluitingen hebben drie verschillende codes : RJ - 11 , RJ - 14 en R - J25 . Data aansluitingen zijn RJ - 45s genoemd . Geregistreerde Jacks

De Registered Jack aanduiding verwijst naar het elektrische schema van de aansluitingen , niet het uiterlijk van de stekkers of de grootte van de socket . Toch hebben de RJ nummers worden geassocieerd met bepaalde soorten aansluitingen . De RJ - 11 , RJ - 14 en RJ - 25 telefoon- stekkers zien er hetzelfde uit , maar hebben kleine , subtiele verschillen . De RJ - 45 -stekker heeft hetzelfde uiterlijk, maar is iets groter .
RJ - 45

De RJ - 45 aansluiting werd oorspronkelijk aangewezen als een telefoonkabel connector . Er werd later aangepast aan de standaard connector voor afgeschermde Twisted Pair kabel voor Ethernet netwerken . De UTP/RJ-45 combinatie werd de meest geïmplementeerde combinatie van kabel en connector voor datanetwerken . Elke computer met een netwerkadapter heeft een RJ - 45 aansluiting .
Kabel

De gelijkenissen tussen de telefoon en data geregistreerd jacks strekt zich uit tot de configuratie van de kabels ze te beëindigen . Standaard telefoonkabel , zoals de Ethernet -kabel , wordt Unshielded Twisted Pair . Dit type kabel bevat paren van draden . Elke draad heeft een kleurcode plastic coating , en de twee draden in elk paar vertegenwoordigen de positieve en negatieve pad van een compleet circuit . Een telefoonlijn vereist een paar . De standaard data kabel bevat vier paren .
Pinnen

De RJ - 11 , RJ - 14 en RJ - 25 stekkers hebben allemaal zes pinnen , dat is waarom ze kijken dezelfde . In de RJ - 11-stekker alleen de twee middelste pinnen hebben contacten en aansluiten op de twee draden van een telefoonlijn . De RJ - 14 -stekker heeft contacten zijn voor de vier pennen en verbindt twee telefoonlijnen . De eerste regel neemt de twee centrale pennen en de tweede regel neemt de twee pennen aan weerszijden daarvan. De RJ - 25 contacten heeft voor alle zes pinnen en biedt een derde telefoonlijn , die aansluit op de twee buitenste pennen . De RJ - 45 -connector data heeft acht pinnen met acht contacten en deze aansluiten op de acht draden in de UTP -kabel . De eis om huis twee extra pinnen is de reden waarom de RJ - 45 -stekker is groter dan de RJ-11/RJ-14/RJ-25 stekker .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe kan ik een Linksys Dual - …
·Hoe de DHCP- instelling aan te…
·Hoe maak je een Motorola SB510…
·Hoe maak je een Cat 5 kabel Cr…
·Hoe in te loggen op een D - Li…
·Surfboard SB5120 Problemen 
·Hoe te Novatel USB760 verwijde…
·How to Set Up een Netgear rout…
·Hoe een IP -set via een consol…
  Related Articles
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe maak je een iPad te zetten in een te…
Hoe maak je een iPad aansluiten op een L…
Kan de iPad gebruikt worden als een tele…
Hoe maak je een mobiele telefoon paar me…
IPad als een telefoon Technologie 
Tethering een iPad om een Android mobiel…
Het delen van een mobiele telefoon met I…
Hoe maak je een Pocket PC Phone gebruike…
  Hardware Articles
·Hoe te Onboard Sound inschakelen in een …
·Hoe kan ik een CMOS-batterij verwijderen…
·Hoe je foto's vanaf de harde schijf Kopi…
·Hoe maak je een RAID- schijf Rebuild 
·Hoe te Compact Flash Cards Kopieer 
·Wordt Kindle Compatibel met Linux ? 
·Specificaties voor een XPS R400 
·Kan ik instellen My Time naar zomertijd …
·Hoe schakel ik de Printkop op een Office…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com