Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
IPad als een telefoon Technologie
iPads zijn ontworpen als mobiele computers in plaats van telefoons , maar u kunt uw iPad gebruiken om te bellen via Voice over Internet Protocol -technologie te maken . Dit is dezelfde technologie die het mogelijk maakt om gesprekken vanaf uw computer maken . Het maakt gebruik van de Wi - Fi- verbinding in plaats van een mobiele data 3G-verbinding , of uw iPad is 3G ingeschakeld . U kunt gebruik maken van VoIP via 3G , maar vanwege de snelheid en bandbreedte beperkingen het beter werkt via Wi-Fi . VoIP

VoIP -technologie
gebruikt software om het geluid van je stem om te zetten in digitale signalen . Deze signalen reizen over de internetverbinding van uw iPad net als elke andere Internet- signaal zou doen . Echter , wanneer het signaal van uw ontvanger wordt bereikt , zet het terug in hoorbare stem signaal . VoIP -technologie kunt u toestaan ​​om een ​​telefoon of computer kan ontvangen oproepen te bellen , ongeacht of dat de ontvanger maakt ook gebruik van VoIP -technologie . Niet alle VoIP-diensten zijn compatibel met deze volledige functieset , dus als u overweegt het toevoegen van VoIP- technologie om uw iPad , controleren met een verscheidenheid van diensten om uit te vinden ieders beperkingen.
Services < br >

Skype
, Google Voice , Fring en vele andere apps kunt u bellen naar telefoons of andere computers te maken . Deze diensten doorgaans gebruik van een peer-to - peer netwerk voor computer - naar-computer gesprekken plaats van VoIP , maar ze gebruiken VoIP- functies voor bellen naar mobiele of vaste telefoons . Elke dienst verschilt , dus je kan hebben om een vergoeding te betalen voor het maken van VoIP- gesprekken op uw iPad . Om de volledige selectie van de beschikbare diensten te bekijken , tikt u op de " App Store" icoon op je iPad en voer " VoIP " in het zoekvak .
Hardware

Uw iPad is inclusief alle hardware die het nodig heeft om te telefoneren via VoIP -technologie te maken , maar u kunt een headset toe te voegen met een microfoon voor een betere geluidskwaliteit . Fysieke configuratie van de iPad is geen telefoon - vriendelijk: als u het toestel inschakelt om de microfoon te hebben bij uw mond , zodat de ontvanger van de oproep kunt horen , deze plaatsen de luidspreker van je af , dus het is moeilijker om de andere persoon te horen . Headsets elimineren van dit probleem , maar niet alle headsets zijn compatibel met de iPad . De meeste plug-in rassen die de iPad 3,5 mm past hoofdtelefoonaansluiting werkt prima , maar als je liever een draadloze verbinding , controleer uw headset Bluetooth-profiel . Alleen de iPad 2 is compatibel met HFP 1.5 Bluetooth , dat is de meest voorkomende profiel voor hands - free telefoon headsets .
Overwegingen

Call duidelijkheid
zal variëren afhankelijk van uw internetverbinding en de VoIP app die u gebruikt . Als u van plan bent om uw iPad te gebruiken voor belangrijke zakelijke gesprekken , het testen van een paar apps eerst op informele gesprekken met vrienden of familie . Gebruik dezelfde internetverbinding die u wilt gebruiken voor het zakelijk gesprek en vraag uw oproep ontvangers voor eerlijke feedback over de gesprekskwaliteit . VoIP maakt geen gebruik van uw gewone mobiele telefoon of thuis nummer , zodat u kan nodig zijn om je oproep ontvanger weten om een ongewoon aantal verwachten op elke beller-ID -apparaten . Ook, omdat het aantal door uw VoIP -service aan u toegewezen niet kan lokaal , de FCC raadt het gebruik van VoIP te bellen voor hulpdiensten meer dan 911 , als uw oproep kan worden misrouted .
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Mijn iPad wordt niet verzenden…
·Hoe je je iPad browser synchro…
·Hoe naar rechts Klik op een iP…
·Specs voor een 16GB iPad 
·Hoe te Keer de kleuren op een …
·Hoe maak je een Bluetooth Head…
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Hoe je terug naar Boekenplank …
·Top Board Game iPad Apps 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je naar de BIOS tijdens het opstarte…
·Hoe te verbinden van een Mac naar een Di…
·Ik Wachtwoord BIOS-wachtwoord voor een D…
·Hoe DVD- drives oplossen in Laptops 
·Tablet PC Specificaties 
·Hoe de Exchange System Manager Snap - In…
·Hoe te repareren Canon Scanners 
·Hoe je RAM kopen 
·Hoe maak je een virus te verwijderen in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com