Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
Hoe DVD- drives oplossen in Laptops
De dvd- drive in een laptop computer ervaart meer slijtage dan een dvd- schijf in een desktop computer . Dit komt waarschijnlijk omdat de draagbaarheid kenmerken van een laptop computer betekent dat het wordt regelmatig verplaatst , in vergelijking met een desktop computer die meestal stationair blijft . Na een tijdje, kan je beginnen met het ervaren problemen met uw dvd-drive . Deze kwesties kunnen eventueel worden opgelost uzelf met een paar technieken voor probleemoplossing . Wat je nodig hebt
Zachte doek
Perslucht
Toon Meer Aanwijzingen
1

Reinig het interieur van uw laptop dvd-station met een spuitbus met perslucht . Druk op de " Eject " knop aan de zijkant van de dvd- drive om de lade te openen . Richt het mondstuk van de fles met samengeperste lucht in de harde schijf . Dit zal schoon uit alle vuil van de laser- lens in het station . De schijf zou moeten werken in het station nu dat het schoon is . Als dit niet gebeurt , ga dan naar de volgende stap . Kopen van 2

Inspecteer de buitenkant van de dvd's die u hebt geprobeerd te spelen in het dvd-station . Deze schijven moeten schoon zijn , zodat je ze kunt afspelen in het station . Veeg de buitenkant van de DVD met een niet-pluizende doek om vuil dat hebben kunnen gehandeld om ze te verwijderen . Schuif de DVD in het schijfstation weer . Als de schijf nog steeds niet spelen , kan het probleem zijn met de schijf zelf .
3

Plaats de getroffen schijf in het schijfstation van een andere computer om te zien of het probleem is met de schijf of uw de diskdrive van een computer . Als de schijf speelt in de tweede computer , dan is het probleem met de schijf van uw laptop . Echter , als de dvd niet wordt afgespeeld , dan is waarschijnlijk het probleem is met de schijf en niet het schijfstation van uw computer .
4

Werk de driver op uw laptop dvd-station om te zien of dit het probleem oplost . Af en toe , drivers moeten worden bijgewerkt naar de nieuwste versie naar behoren functioneert . Zoek het modelnummer van de laptop dvd- drive, die aanwezig zou moeten zijn aan de rand van de lade . Ga naar de website van de fabrikant en typ het modelnummer van uw laptop op de productpagina . Kies de "Support en downloads" optie en download alle updates beschikbaar zijn voor uw laptop . Installeer de updates op uw computer door het volgen van de aanwijzingen op het scherm en start de computer opnieuw op te starten . Dit zou alle problemen die de laptop dvd-station werd ervaren als gevolg van verouderde drivers te lossen .

Previous: Next:
  CD & DVD Drives
·Hoe maak je een harde schijf B…
·Hoe kan ik een dvd- schijf te …
·Wat zijn de componenten van ee…
·Mijn laptop herkent mijn exter…
·Mijn CD Drive Says Alle Audio …
·Hoe kan ik een laptop dvd- dri…
·Hoe CD Drive Letters in Window…
·Mijn computer herkent een DVD-…
·Hoe maak je een CD-ROM drive H…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Case Fan Speeds Bedien 
·Hoe maak je extra geheugen te installere…
·Hoe je tekst naar spraak in een Kindle 2…
·Mijn Logitech QuickCam Pro 9000 is Missi…
·Wat is een USB- patchkabel ? 
·Hoe maak je een Intel Core i3 -processor…
·Hoe maak je een Wireless Printer install…
·Hoe u de grootte van een SD -kaart Verho…
·Blade Server Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com