Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
Mijn laptop herkent mijn externe DVD Drive
Het hebben van een dvd-station of ander optisch station op uw computer is essentieel voor data -overdracht , opslag , en kijken en luisteren naar media-inhoud . Veel mensen kijken naar films op hun laptop computers en , van tijd tot tijd , kunnen interne conflicten ertoe leiden dat de laptop niet in slagen om de dvd- rom- drive te herkennen . Dit is een technisch ongemak , maar voordat u naar uw lokale computer reparatie winkel , zijn er een aantal probleemoplossende opties die u kunt proberen . Instructies

Klik 1 " Start " en "Instellingen ". Klik op "Configuratiescherm " en "Systeem . " Het vak "System Properties " wordt geopend. Klik op " Hardware " en " Device Manager . " Alle hardware en componenten geïnstalleerd worden vermeld in Apparaatbeheer . De bovenste naam is de naam van de computer , gevolgd door " Batteries ", " computer", " Disk Drives , " " Beeldscherm Adapters " en "DVD - ROM" -apparaten . De naam van uw specifieke optische station kan anders worden weergegeven (DVD - CD- ROM of DVD - RW ) . Kopen van 2

Klik op het plusteken naast het DVD-ROM -stations aan de lijst uit te breiden . De naam van uw DVD-ROM drive moet nu in dit hoofdstuk . Rechtsklik op de naam van het apparaat en klik op " Eigenschappen" aan de onderkant van de lijst met opties . Het tabblad " Algemeen " toont een doos " Device Status " . In de doos moet worden vermeld dat het apparaat correct werkt . Als er geen apparaat aanwezig is , kunt u niet met de rechtermuisknop op de naam . Als de DVD-ROM wordt niet weergegeven in de "Device Manager , " je moet het opnieuw installeren .
3

Verlaat de " Device Manager " , maar blijf in het "Configuratiescherm" en dubbelklik op " Hardware toevoegen " . Dit start de " Wizard Nieuwe hardware , " waarin de computer beoordeelt alle hardware wijzigingen of toevoegingen . Het kan uw DVD-ROM herkennen en u vragen om de driver te installeren .
4

Verwijder de DVD-software . Van tijd tot tijd , mensen installeren meer dan een software-programma om te lezen of te schrijven om hun cd's en dvd - roms . In dit geval kan het veroorzaakt hebben een software- conflict , dus door het verwijderen van de software en de computer die u in staat zijn om de schade ongedaan te maken herstarten . Installeer slechts een geschikt programma en controleer de " Device Manager " wanneer u de computer opnieuw opstart .
5

Download de meest up -to - date firmware voor uw dvd - rom . Om dit te doen moet je de exacte merk en modelnummer weet , maar als het niet wordt weergegeven in uw ' Apparaatbeheer ', kijken naar de werkelijke etiket op het apparaat om de naam te krijgen . Je kan het krijgen van het product handleiding specificaties van uw laptop . Download en installeer de firmware en herstart de laptop .
6

Zet uw laptop en start deze opnieuw in de veilige modus ( meestal door op " F8 " op de boot scherm , maar dit varieert tussen de computer makers ) . Open het "Configuratiescherm " en " Device Manager" en zoek uw dvd - rom-stations te zien of uw dvd - rom verschijnt in de veilige modus . Door het verwijderen van alle DVD - rom writer 's , worden de conflicten stopgezet . De DVD - ROM verschijnt nu op de Apparaatbeheer in de veilige modus .

Previous: Next:
  CD & DVD Drives
·Hoe kan ik een dvd- schijf te …
·Hoe kan ik een Acer Aspire 754…
·Hoe maak je een harde schijf B…
·Hoe software behulp van een ex…
·Hoe kan ik een DVD Drive In ee…
·Hoe te openen van de CD - RW-s…
·Hoe kan ik drivers voor Comput…
·Hoe maak je een harde schijf f…
·Hoe kan ik een dvd- drive verv…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe maak je Sluit een headset op een com…
·Hoe je het leven van een laptop scherm E…
·Hoe om programma's verwijderen uit een c…
·Instructies naar New Power Supply instal…
·Verschil tussen RAM en ROM geheugen 
·C2 Vs . C3 Stepping 
·Hoe te SanDisk geheugenkaarten gebruiken…
·Hoe maak je een laptop goed schoon LCD D…
·Hoe maak je een afdrukspoolerbron Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com