Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Pixma 1000 Problemen
Wanneer uw Canon Pixma iP1000 Color Bubble Jet -printer stopt met werken kunt u geïrriteerd en bezorgd . Er zijn een aantal stappen voor probleemoplossing u zelf kunt doen om te proberen en oplossen van de problemen met uw printer . Canons dienst handleiding legt veel fouten , wat de oorzaak ervan is , en hoe ze op te lossen . Als je een probleem wilt oplossen uw Canon Pixma iP1000 dan kunt u dit zelf doen , zonder extra software . Dit is handig om te proberen voordat u contact opnemen met de klantenservice of uw computer hardware winkel . Instructies
1

Controleer het LED-display op uw printer . Als het knippert oranje tweemaal dan bent u geen papier . Als het knippert drie keer oranje dan is er een papierstoring . Als het knippert vier keer , dan moet u de inkttank te voegen . Als het knippert vijfmaal dan de de printkop is niet geïnstalleerd . Als het knippert acht keer dan is het afval inkt absorber vol is ( druk op annuleren om het afdrukken opnieuw starten ) . Kopen van 2

Controleer het LED-display om te zien of het knippert oranje en vervolgens groen . Als het wisselt tussen deze twee kleuren dan uw printer " is mislukt " en zal moeten worden onderhouden door een Canon operatieve . Dit zijn de twee meest voorkomende manieren om het oplossen van uw Canon Pixma iP1000 .
3

Controleer de status van de printer ( met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak en klik op " Status ) . De Status Monitor laat zien hoe veel inkt over is. Als uitroeptekens boven de inktpatronen die betekent dat de inkt bijna op is . Als er vraagtekens boven het dan betekent dit dat de inktniveaus zijn onbekend en er mogelijk een probleem met uw inktcartridge aanwezig zijn . Verwijder de inktpatroon, zet de printer aan en uit en sluit de cartridge , moet dit het probleem te verhelpen .
4

Controleer de onderhoudshandleiding voor andere manieren om de printer op te lossen . De handleiding is ontwikkeld voor professionele Canon agenten en dus als je niet begrijpt niets van , contact op met de technische ondersteuning van Canon .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe u uw inktcartridges bijgev…
·Hoe Canon Printers Problemen 
·Hoe de graaf resetten op een H…
·Zo plaatst u een Canon I70 
·Afdrukken vanaf een Mac naar e…
·Inktfilters opnieuw installere…
·Inktfilters installeren op een…
·Hoe te Brother Ink Recycle 
·Hoe stel ik mijn computer af t…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Memory Epson T10 Printers Reinig 
·Hoe een Actiontec router uit de computer…
·Wat zijn Laptop Jacks ? 
·Hoe je Bluetooth gebruiken op IBM T43 
·Kan Luisterboeken werken op de Kindle en…
·Hoe Memory Voeg toe aan een Lexmark T640…
·Printen op plastic zeilen 
·Hoe maak je een HP printer offline te pr…
·Hoe te Hulu downloaden op je iPod 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com