Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Is Airport Extreme is compatibel met een 802.11G Wireless PCI netwerkkaart voor een G4 Power Mac ?
De Airport Extreme basisstation gebruikt uw breedbandverbinding met een draadloos netwerk voor uw huis of kantoor te creëren . Een 802.11G draadloze PCI netwerkkaart pakt vervolgens het netwerk dat door het basisstation naar de G4 Power Mac verbinding maken met het netwerk . Als u niet beschikt over een ingebouwde draadloze antenne in uw G4 Power Mac , moet u een PCI- netwerkkaart installeren voordat u kunt deelnemen aan een draadloos netwerk . Airport Extreme Compatibiliteit

De Airport Extreme basisstation zendt draadloze signalen in 802.11g , 802.11a , 802.11b en 802.11a tegelijk . Elk draadloos apparaat dat opereert onder een van deze protocollen is compatibel met de Airport Extreme , met inbegrip van uw G4 Power Mac met een draadloze kaart . De signalen worden uitgevoerd in zowel de 2,4 GHz en 5 GHz frequentiebanden die worden gebruikt door apparaten een draadloze verbinding tot stand .
PCI Network Card Compatibiliteit

De 802.11g PCI netwerkkaart maakt verbinding met de 802.11g deel van het signaal van de Airport Extreme basisstation dat een compatibele 2,4 GHz frequentieband heeft . In tegenstelling tot andere netwerkadapters , moet deze kaart op een interne PCI- onderdeel worden geïnstalleerd op uw G4 Power Mac om goed te functioneren met de computer en andere netwerkapparaten . Terwijl de installatie is meer permanente dan andere adapters , is het niet nemen van een van de USB poorten van uw G4 Power Mac .
Frequentieband overwegingen

het blok van frequentiebanden die door draadloze apparaten bepaalt de typen apparaten die met het draadloze signaal . De Airport Extreme maakt gebruik van zowel de 2,4 GHz -en 5 GHz- band op hetzelfde moment voor een uitgebreide connectiviteit . Hoewel de verschillende frequenties een soortgelijk doel dienen , de 2,4 GHz-band heeft een groter bereik van ongeveer 10 meter. Terwijl sommige apparaten zijn compatibel met slechts een soort protocol en frequentie , nieuwere apparaten zijn compatibel met een aantal protocols voor de best mogelijke verbinding tot stand .
Wireless Protocols

draadloze routers , zoals de Airport Extreme , gebruiken verschillende protocollen voor het verzenden van de signalen die deel uitmaken van een netwerk . Elk protocol ( a , b, g en n ) verschilt in de gegevensoverdracht voor dat specifieke protocol en de frequentieband . Bijvoorbeeld , 802.11a heeft een maximale datasnelheid van 54 Mbps , maar de 5 GHz frequentie heeft een bereik van slechts 115 meter. De 802.11g , aan de andere kant , heeft dezelfde data snelheid , maar de 2,4 GHz -signaal kan oplopen tot 125 meter .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe te WRT350N Antennes Verwij…
·Hoe maak je een NETGEAR -route…
·Hoe te Bluetooth Range Verbete…
·Problemen met een WRT110 
·Hoe configureer ik een Vina El…
·Hoe te Twee Mobile Broadband-k…
·Hoe kan ik een NetGear Wireles…
·Hoe te RJ45 -connectoren op To…
·Hoe je het signaal op een draa…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
Heeft mijn iPad opladen wanneer hij is a…
Wat is de Focus van de iPad ? 
  Hardware Articles
·Wat is het verschil in Inspiron & Vostro…
·Hoe kan ik voorkomen een Printer Jam in …
·Hoe kan ik een Sony Touchpad uitschakele…
·Hoe de Zelfde internet gebruik op twee c…
·Hoe maak je een Stuck Maintenance Tray P…
·Snoeren voor een PC naar een TV 
·Hoe een HP Pavilion dv6 disassambel 
·Refill Instructies voor een HP21 
·Hoe maak je een Cyclic Redundancy Check …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com