Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Snoeren voor een PC naar een TV
U kunt de computer aansluiten op uw televisie in een aantal manieren . De benodigde snoeren variëren, afhankelijk van wat voor soort aansluitingen aanwezig zijn op uw moederbord of videokaart , en wat voor soort televisie je hebt . U kunt verschillende kabels nodig voor het verzenden van video en audio . VGA

VGA
, of video graphics array , kabels zijn de standaard kabel voor uw monitor aansluiten op uw pc . VGA kabels ondersteunen een verhouding 4:3 , vergelijkbaar met CRT-monitoren en standaard televisies , en alleen overbrengen van video , geen audio . Als je een high - definition televisie , zul je waarschijnlijk een VGA- poort op de achterkant van de televisie . U kunt dan de televisie aan te sluiten op uw computer als u een gewone beeldscherm zou doen . U kunt een adapter kopen, ofwel VGA naar RCA of VGA naar component video. Als u een VGA-adapter met een standaard televisie te gebruiken , moet u over een grafische kaart met een TV - out optie .
HDMI

HDMI
is de norm kabel gebruikt voor high - definition televisie en HD-compatibele toestellen . In tegenstelling tot VGA en DVI , HDMI zendt zowel audio als video . Als u uw computer aansluiten op uw televisie , zal u een grafische kaart die een HDMI-poort heeft en ondersteunt audio-uitgang nodig . Het kan nodig zijn om uw audio -uitgang op uw computer te wijzigen naar HDMI om ervoor te zorgen dat het geluid uitzendt .
DVI

DVI
, of digitale visuele interface , is de monitor uitgang voor high - definition beeldschermen en is ook te vinden op televisies , Blu - ray- spelers en zelfs projectoren . DVI , zoals VGA , zendt alleen video . U moet de audiobron aansluiten op uw televisie ook. U kunt een DVI - naar - HDMI-kabel te kopen als uw high - definition televisie niet beschikt over een DVI -poort , het DVI-uiteinde wordt aangesloten op uw computer , en de HDMI einde wordt aangesloten op uw televisie . Er zijn ook DVI - naar - VGA- kabels die kunnen worden gebruikt bij televisies die VGA- poorten hebben .
S - Video

De eenvoudigste en laagste kwaliteit optie voor standaard -televisie is S - Video . Naar S - video gebruiken , zult u een moederbord of grafische kaart met een poort die hetzelfde type S - Video -poort op uw tv ondersteunt. Er zijn twee soorten S - Video poorten : vier pinnen en zeven pennen . Een computer met een vier - pins poort is niet compatibel met een televisie die een zeven - pins poort heeft .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Kan een webcam worden gebruikt…
·Hoe je Bluetooth inschakelen i…
·Hoe Plastic cd's & dvd's Recyc…
·Adapters die werken met WebTV 
·Waarom worden mijn Laptop Spea…
·Hoe te Voice One's opnemen op …
·Hoe kan ik mijn HP printer aan…
·Hoe maak je een Belkin UPS Ala…
·Hoe het opzetten van een WiFi-…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Mac- toetsenbord gebruik…
·Tips voor het memoriseren van het Qwerty…
·Hoe je het geheugen op een laptop contro…
·Hoe de audio op een pc opnieuw installer…
·Wat is de AP- modus op een draadloze net…
·Duo Core Vs . Quad Core processors 
·Input Devices & hun functies 
·Hoe een OfficeJet 5700 Problemen 
·Gebruik van USB sticks 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com