Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe je het Qwerty toetsenbord van de computer weten
" QWERTY " is de naam gegeven aan een toetsenbord van de computer met een standaard lay-out. Het " QWERTY " genoemd omdat de Q , W , E , R , T en Y toetsen zijn de eerste vijf toetsen in de bovenste rij van het toetsenbord. Goed inzicht in de lay-out en het ontwerp van het QWERTY-toetsenbord kan leiden tot sneller typen en verhoogde productiviteit . Hoewel het tegen de intuïtie lijkt op het eerste , kunt u snel onder de knie krijgen van een QWERTY-toetsenbord en typ een stuk sneller dan je gebruikt om in geen tijd bij allen . Instructies
1

Learn welke toetsen zijn de "Home Row " toetsen . Dit zijn de A , S , D en F toetsen en J , K , L en puntkomma toetsen . Je linkerhand moet op de A , S , D en F -toetsen worden geplaatst terwijl u typt , en je rechterhand op de J , K , L en puntkomma toetsen terwijl u typt moeten worden geplaatst . Als uw handen worden geplaatst in deze posities , kunt u eenvoudig op een andere toets op het toetsenbord te gebruiken zonder naar beneden te kijken om te zien waar je aan het typen bent .

Type 2 terwijl u naar het toetsenbord voor het begin deel van uw leerproces . Als het nodig is, kunt u kijken naar het toetsenbord terwijl u typt . Maar niet je handen te verwijderen uit het huis rij toetsen . In plaats daarvan besteden veel aandacht aan de manier waarop uw hand beweegt terwijl u typt , en waar bepaalde toetsen zijn in verhouding tot het huis rij toetsen . Na verloop van tijd , zal je langzaam beginnen om instinctief te halen wat bewegingen je hand moet maken om bepaalde woorden te typen.

Type 3 zonder op het toetsenbord ( als je eenmaal comfortabel genoeg te zijn geworden doen ) . Zodra je een idee van waar alle sleutels zijn , gaan kijken alleen naar je scherm wanneer u typt. Als je typt erg traag tijdens dit proces dat is oke - op dit punt moet je niet bezorgd over alle met snelheid, maar in plaats daarvan met een nauwkeurigheid . Kijk naar de woorden die je typt op het scherm en zorg ervoor dat je het raken van alle de juiste toetsen op het juiste tijden .
4

Typ het alfabet . Een manier om snel te leren hoe om zowel het verbeteren van uw snelheid en uw kennis van waar de toetsen op het toetsenbord zijn is te typen het alfabet , over en weer . Dit leert u de exacte locaties van alle toetsen en waar je nodig hebt om die vingers bewegen om hen te slaan . Herhaal dit proces totdat je voelt dat je je typesnelheid zijn toegenomen tot een aanvaardbaar niveau , of tot het punt waar je voelt dat je niet meer naar beneden te kijken naar het toetsenbord tijdens het typen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Keylogger gebr…
·Hoe maak je een Bluetooth-toet…
·Hoe kan ik drivers voor mijn M…
·Hoe maak je een Num Lock op ee…
·Hoe maak je een toetsenbord 
·Waarom wordt mijn Keyboard rui…
·Hoe de Linker muisknop Wijzigi…
·Problemen met de Microsoft Wir…
·Tips voor het gebruik van een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is de capaciteit van een Single- Sid…
·Wat is een reden om Flash BIOS ? 
·Hoe maak je verbinding een nieuwe Dell I…
·IBM ThinkPad T60 Specs 
·Hoe je Bluetooth op een Acer Aspire Acti…
·Hoe maak je een beheerderswachtwoord te …
·Hoe te updaten grafische kaart GE Force …
·Hoe maak je een computer programma gezet…
·Codering op de Netbook 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com