Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Codering op de Netbook
Terwijl de netbooks zijn geweldige hulpmiddelen voor het bezoeken van sociale media websites , video's kijken en instant messaging , het zijn echte computers die u kunt gebruiken voor het werk ook. Als u een applicatie programmeur of een website -ontwikkelaar , kan een goed geconfigureerde netbook een competent en efficiënt platform voor het schrijven en testen van uw code te zijn . Beperkingen netbook

De hardware en software beperkingen van vroege netbooks maakte hen minder dan ideaal codering gereedschappen . Veel netbooks hadden kleine 7 - tot 9 - inch beeldschermen . De meeste hadden snel, maar kleine solid - state drives in plaats van ruim harde schijven . Geen van hen had een ingebouwde floppy , cd - rom of dvd - rom-stations . Toen als nu , netbooks had kleine , niet-standaard toetsenborden die aanraking zou kunnen maken het typen een beproeving . Tenslotte vroeg netbooks liep aangepaste versies van Linux , Windows CE of Android besturingssystemen die ernstig beperkt de verscheidenheid en de kwaliteit van software-applicaties gebruikers kunnen installeren en uitvoeren .
Lokaal geïnstalleerde Coding Gereedschap
< br

Veel netbooks > verkocht vandaag hebben minstens 1 GB RAM , een 160 of een 250 GB harde schijf en uitvoeren van een functie - beperkte , starter -versie van Windows XP of Windows 7 . Het hebben van Windows als het besturingssysteem maakt het mogelijk om te installeren en uit te voeren veel van de code -editors en geïntegreerde ontwikkelomgeving of IDE tools die u misschien bekend met zoals Eclipse , NetBeans , Emacs of Vim zijn. Helaas , op het moment van publicatie , de huidige versie van Microsoft's Visual Studio werkt niet met de starter edities van Windows XP of Vista . Als u nodig hebt om C # taal code te schrijven , maar u kunt gebruik maken MonoDevelop voor Windows .
Cloud -Based Coding Gereedschap

U kunt ook code met behulp schrijven het platform van de netbook is gemaakt voor : de Cloud . Er zijn een aantal web - based programmeren editors en IDE's die u kunt gebruiken om code te schrijven in talen als HTML , C , PHP , Python , Ruby , Perl , Java of JavaScript . Alles wat je nodig hebt is een modem , een standards-compliant browser en een internetverbinding . Sommige diensten kunt u uw code op te slaan op hun servers . U kunt dan werken aan je project overal met elk apparaat met een browser . Bedieneenheid , NeptunIDE , ideone , Ecoder , Mozilla Bespin , Kodingen en Coderun Studio zijn een paar van de cloud - gebaseerde codering tools die u kunt kiezen.
Virtual Network Computing

het is mogelijk om code te schrijven op uw netbook met al het geheugen , snelheid , rekenkracht en hardware activa van een desktop -pc . Virtual Network Computing of VNC -technologie kunt u uw netbook gebruiken om toegang tot en controle van uw desktop , laptop of notebook PC via het internet . Om VNC te gebruiken , moet u de VNC-server software te installeren op uw hoofd-pc en een VNC viewer toepassing op uw netbook . Zodra de VNC verbinding is gemaakt , kunt u uw favoriete code-editor of IDE draaien , code schrijven , compileren , indien nodig en test het . Wat u op uw netbook is precies wat je zou zien als je zat in de voorkant van je werk PC - . Zij , op een aanzienlijk kleiner scherm

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is HDT 
·Over de Mac Mini DVD Burner 
·Hoe kan ik Wipe Out All van de…
·Hoe software opnieuw installer…
·Hoe om foto's te kopiëren naa…
·Hoe te verwijderen een HP Pres…
·Brother P - Touch Instructies 
·Hoe te formatteren van een Win…
·Wat is een Radial Radius Serve…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
  Hardware Articles
·Welke soorten Lines Heeft BIOS beheren ?…
·Wat Is Raw Disk Format 
·Hoe naar rechts - klik op een Macbook Tr…
·Snelste gratis manier om Typing of Keybo…
·Hoe je iPad Programma's te downloaden 
·Hoe kan ik TV kijken op mijn computer 
·Hoe maak je een HP Laserjet Repareer III…
·Hoe te Boeken kopiëren op een CD 
·Ik kan niet booten vanaf een USB 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com