Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Herziening van de Diamond X1650 PCI - E Radeon 256 Pro Prestaties
Ondanks dat het een oudere videokaart , Diamond's 256MB Radeon X1650 Pro PCI - E heeft nog steeds enkele oproep voor pc-gebruikers met een beperkt budget of die op zoek naar oudere videospellen te spelen . Ondanks zijn verleidelijk lage prijs , maar de kaart wordt niet ondersteund door Windows 7 en kan niet bieden zoveel macht als je nodig hebt . Radeon X1650 Pro

De X1650 werd uitgebracht in 2006 als onderdeel van de Radeon X- serie videokaarten , ook wel grafische kaarten . Haar belangrijkste specificaties zijn een 600 - MHz core clock , 700 - MHz geheugen kloksnelheid , 256 MB onboard video RAM en DirectX 9 -compatibiliteit . Als een PCI Express- videokaart , het past alleen in een PCI - E video slot op het moederbord van de computer . De kaart is CrossFire compliant , wat betekent dat je twee X1650 Pro's kunnen aansluiten op de productie te verhogen .
Optreden

De Radeon X1650 presteert op zijn best op software titels uitgebracht door 2007 , nieuwere spellen , zoals " Skyrim , " vereisen krachtigere videokaarten . Bijvoorbeeld , volgens TechSpot , de Radeon X1650 gemiddeld 60 frames - per - seconde , of FPS , op software titels zoals " Quake IV , " " Far Cry " en " FEAR " Zijn prestaties hangt ook af van factoren zoals de resolutie en grafische opties . Bij hogere resoluties , de FOD afneemt , zoals de X1650 is niet krachtig genoeg om ze te maken . Bovendien , waardoor anti - aliasing op de kaart kan een daling van de FPS veroorzaken .
Vergelijking

In vergelijking met andere kaarten uitgebracht rond dezelfde tijd , de Radeon X1650 komt kort . Bijvoorbeeld , de Nvidia GeForce 7600 GS , ondanks het feit dat lagere specificaties dan de X1650 , overtreft het met een marge van drie tot 10 FPS op de meeste games. De GeForce 7600 GT , ondanks het ontbreken van zo veel specificaties , beter presteert dan de X1650 met 20 tot 30 FPS in de meeste software titels . Bovendien , in tegenstelling tot andere kaarten , het biedt geen ondersteuning voor DirectX 10 of hoger .
Drivers

Om de prestaties te maximaliseren met uw X1650 , moet u beschikken over een bijgewerkt stuurprogramma . In het algemeen , fabrikanten zoals ATI vrijlating bijgewerkte stuurprogramma's voor gratis , waardoor je kaart om betere FPS te bereiken in software titels zoals computerspelletjes .

De Legacy Display Driver - ATI heeft ondersteuning voor de X1650 echter opgehouden , en biedt slechts een driver-updates op zijn website vanaf 2012 .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Aparte Computer DVD -en…
·Hoe maak je een interne DVD -b…
·Wat is een Molex Extractor 
·Hoe je RAW bestanden te herste…
·Knocking Lawaai in een MacBook…
·Hoe Vergelijk Grafische Tablet…
·Flash Drive Input en Output fo…
·Hoe je aanmelden Temperatuur e…
·Hoe maak je een Raid 5 SCSI ha…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Ik kan het web camerafunctie op mijn Son…
·Hoe om afbeeldingen Unload Van een Memor…
·Hoe worden Notebooks verschillend van de…
·Hoe Memory Toevoegen aan mijn Dell Inspi…
·Over Draadloos internet Kaarten voor lap…
·Hoe te openen een DVD-speler op een Appl…
·Wat is een PC- videocamera ? 
·Het upgraden van een 1,0 tot 2,0 USB-poo…
·Hoe te Refill een Epson T040 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com