Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
How to Get Around een computer met het toetsenbord Only
Windows-besturingssystemen sneltoetsen gebruiken om te schakelen tussen programma's en om te communiceren met programma's . Deze snelkoppelingen zijn meestal combinaties van de "Ctrl " of " Alt " toets , en het toetsenbord andere toetsen . In gewone situaties , deze snelkoppelingen vergemakkelijken sneller interactie met een computer , maar als muis of trackpad van uw computer uitvalt , kan deze snelkoppelingen gaan van nuttig te zijn van vitaal belang . Deze snelkoppelingen zijn in meerdere versies van Windows , inclusief alle versies van Windows XP , Windows Vista en Windows 7 van toepassing . Instructies

Druk op " Ctrl " 1 en " Esc " op hetzelfde moment om startmenu van uw computer te openen . Als alternatief kunt u het startmenu te openen door op de Windows- toets op uw toetsenbord . Kopen van 2

Druk op de pijltjestoetsen om te bewegen tussen de gemarkeerde onderdelen . U kunt deze gebruiken op het start menu om een ​​programma of een map te markeren . Druk op "Enter " om het gemarkeerde item te activeren . Hold " Shift " en druk op " F10 " om een klik met de rechtermuisknop op het gemarkeerde item te simuleren.

Press 3 " Alt " en " Tab " op hetzelfde moment om te schakelen tussen de momenteel te openen ramen . De druk op de toets " Alt " en " F4 " om het actieve venster te sluiten .

Press 4 " Tab " om door toegankelijke componenten in het huidige venster . Bijvoorbeeld , in uw webbrowser kunt u tab toets om door de links , knoppen en tekstvelden op een pagina . Als je eenmaal hebt gefietst door de huidige pagina , op " Tab " , doorloopt onderdelen van de webbrowser , inclusief de adresbalk . Hold " Shift " en druk op " Tab " te fietsen achteruit .

Druk " Alt " en " Space " op hetzelfde moment te brengen beweging en vergroten of verkleinen opties voor het actieve venster 5 . Blader door het menu met de pijltjestoetsen en druk op " Enter " om een optie te selecteren . Als u " Verplaatsen" selecteert u de pijltjestoetsen kan gebruiken om het venster over het scherm bewegen .
6

Hold " Ctrl " en druk op " F " om te zoeken naar een component in het huidige venster . Typ de naam van het object dat u zoekt en druk op " Enter" om te zoeken . Niet alle programma's ondersteunen zoeken , maar de Windows Verkenner en de meeste webbrowsers doen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Optische Vs . Laser Notebook M…
·Hoe kan ik een MacBook Unibody…
·Hoe een MPC T2400 Toetsenbord …
·Hoe maak je een toetsenbord va…
·Hoe de verbinding van een Logi…
·Hoe maak je een toetsenbord 
·Sluit uw Wireless Mouse 
·Hoe een muis aanwijzer Invisib…
·Hoe maak je een Synaptics Touc…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP 4900 Problemen 
·Tekenen dat een WD externe harde schijf …
·Hoe je BIOS terugzetten in Windows XP 
·De problemen met het klonen van een hard…
·Wat is de oorzaak Network Sterkte aan Dr…
·Hoe maak je een Flash Drive gebruiken vo…
·Safe Boot Codes voor Acer Laptops 
·Hoe te Overhead transparanten gebruiken 
·Wat voor soort inkt voor Epson NX400 ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com