Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je een toetsenbord van de computer Fix
Computer toetsenborden zijn zo goedkoop om te vervangen die de tijd en moeite om een reparatie is zelden nuttig . Maar als u een specifieke toetsenbord dat u niet wilt om zich te ontdoen van , de vaststelling is het mogelijk . Sommige toetsenbord problemen kunnen niet worden opgelost door het huis te repareren . Als je eenmaal weet waar het toetsenbord problemen zijn , en als je kunt vaststellen dat het probleem ligt in het toetsenbord matrix , zou je in staat zijn om die problemen op te lossen en krijg je het toetsenbord weer aan het werk . Wat je nodig hebt
Schroevendraaiers ( Phillips , Allen en Torx ) op Twitter ohmmeter /multimeter
On - screen toetsenbord
30 - gauge geïsoleerde draad ( wire - wrap draad ) op geleidende pen < br >
Toon Meer Aanwijzingen
Diagnose en voorbereiding
1

Open een computerprogramma waar je problemen het toetsenbord kan diagnosticeren . Ga naar " Alle Programma's ", "Toebehoren ", " Toegankelijkheid ", " On - Screen Keyboard ' in het menu Start van Windows . Of ga naar " International Voorkeuren ' op het menu van een Mac Systeemvoorkeuren en afvinken " Keyboard Viewer " uit het menu van de Vlag . Kopen van 2

Druk op elke toets op het toetsenbord een voor een en kijk voor die toets te grijs worden op het on-screen keyboard.Mark beneden alle sleutels die niet werken . Meestal zal de slechte toetsen zijn in een patroon , wat wijst op een toetsenbord matrix mislukking .
3

Verwijder de behuizing van de computer door het verwijderen van de schroeven aan de onderzijde en de opheffing van het toetsenbord uit de basis . Koppel de linten het toetsenbord montage aan de encoder circuit dat door te trekken rechte rug op de tabbladen of het openen van de vergrendeling . Verwijder de schroeven waarmee de encoder bord om soldeerzijde van de raad te komen.
Testen van de Matrix
4

Maak een jumper draad door te snijden 6 tot 8 centimeter van wire- wrap draad , strippen een klein stukje van de isolatie af aan elk uiteinde en gebogen de draad in een haak .

Hook 5 de draad op pin een van een connector en sleep het andere draadeinde over elke pin op de andere connector . Kijk voor een flits op het toetsenbord op het scherm . Geen flitsen betekent een mogelijk probleem met de lijn op de haakvormige connector .
6

Herhaal dit voor elke pin in de eerste connector ( degene die u bent het aansluiten van de draad aan ) . Test de andere connector op dezelfde manier .
7

Mark beneden het aantal van de haakvormige pin wanneer er geen flits verschijnt , met name bij het testen van de pen gerelateerd aan de toetsen die u werk kennen . Wanneer alle slechte toetsen zetten een slechte verbinding op een bepaalde lijn , betekent dit meestal een probleem in de matrix dat u kunt corrigeren .
Het herstellen van de Matrix
8

Demonteer het toetsenbord montage. Verwijder de schroeven op de metalen plaat en til de plaat om het toetsenbord matrix van het toetsenbord te onthullen . Til de matrix vellen af van de toetsen , maar de platen waar ze verbonden zijn niet te scheiden . Bewaar zorgvuldig alle kleine kappen met elke toets en de schroeven waarmee de plaat in handen .
9

Trace een pad vanaf de verdachte lint connector tot u een van de slechte toetsen te bereiken . De matrix zal waarschijnlijk worden verkleurd op het spoor gebied tussen twee of meer slechte toetsen .

Maatregel 10 van de weerstand met een ohmmeter tussen twee bekende goede belangrijke punten , die alleen zou moeten zijn een paar ohm . Meet de weerstand tussen een slechte belangrijk punt en de aangrenzende goede kernpunt . Als het trace is slecht , de weerstand is veel hoger .
11

Reinig het slechte gebied voorzichtig met een schone , vochtige wattenstaafje . Wacht tot de ruimte om te drogen , en opnieuw meten het spoor net buiten de slechte plek . Het moet worden gerepareerd als je nog leest een hoog ohm niveau .

Dep inkt 12 uit een geleidende pen langs het spoor in het probleemgebied . Dep de inkt lichtjes over het spoor , maar niet trekken over het. Wacht 10 minuten om de inkt te drogen , daarbij de andere matrix bladen van het herstelde gebied .

Test 13 het probleemgebied opnieuw meten van de oorspronkelijke sporen vóór en na de inkt patch . Een geringe mate van ohm betekent dat de reparaties werkte .
14

Monteer het toetsenbord. Plaats de flexibele doppen terug op iedere belangrijke positie onder de toetsen . Plaats de matrix vellen in de juiste positie , die de gaten in de platen met de verhoogde plastic toetsen op het toetsenbord samenstel . Schroef de achterplaat over meer dan de matrix vellen . Bevestig de montage van de encoder boord houden en de behuizing .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe typ ik Left Handed ? 
·Hoe de Top F toetsen uitschake…
·Touchpad Gevoeligheidsinstelli…
·Hoe maak je een draadloos toet…
·Hoe maak je een toetsenbord wi…
·Hoe te Pas bijhoud met een Log…
·Hoe te Turn on Multimedia toet…
·Hoe de Microsoft Wireless Keyb…
·De Juiste plaatsing van je vin…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Celeron Processor bijwer…
·Hoe maak je een EEPROM Tutorial zoeken 
·Achtergrondverlichting wordt niet Werken…
·Hoe verder mail in Exchange 2007 
·Hoe je het moederbord te verwijderen van…
·Zijn Macht Generators veilig voor comput…
·Acer Aspire 5100-3357 Specificaties 
·Hoe maak je Voeg een nieuwe schijf 
·Hoe te verbinden met het Wi - Fi op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com