Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak je een Flash Drive gebruiken voor foto's
Jouw flash drive heeft een scala van toepassingen die uw computerervaring kunnen verbeteren. Van een back- up van gegevens op het spelen van games via de flash drive , het is een instrument dat kan worden gebruikt om te vereenvoudigen hoe je bekijken en beleven van uw bestanden . Een manier om het vereenvoudigt de manier waarop u uw bestanden te ervaren is dat het u toestaat om foto's te bekijken . Als u niet wilt dat uw foto's te houden op uw primaire harde schijf , is dit ideaal . Door foto's van de flash drive bekijkt , zult u in staat zijn om ze op elke computer te ervaren . Instructies
Windows
1

Plaats uw flash drive in een van de USB- poorten op uw computer . Kopen van 2

Klik op "Start " en selecteer " My Computer . " Onder het kopje " Apparaten met verwisselbare opslag " zult u uw USB flash drive te zien . Als je dat niet doet , wacht ongeveer 1 minuut om te kunnen worden gedetecteerd door de computer . Zodra de flash drive verschijnt , dubbelklikt u erop om de inhoud van uw flash drive te bekijken .
3

Klik op "Start " en selecteer " Mijn afbeeldingen " ( of een map houdt u uw afbeeldingen opgeslagen op uw computer ) om uw foto's te bekijken . Markeer de foto's door links te klikken op de muis de eerste foto die u wilt opslaan op uw flash- drive en te klikken op een van de " Shift"- toetsen op je toetsenbord . Houd de " Shift"- toets ingedrukt en klik op de " pijl naar rechts "-toets op uw toetsenbord om de rest van de foto's in de lijst te markeren . Zodra alle van de foto's zijn gemarkeerd , de positie van uw muis op een gemarkeerde foto en klik en houd de linkermuisknop ingedrukt . Beweeg de muis naar het venster van uw flash-drive en laat de linker muisknop ; je foto zal nu schrijven naar uw flash drive. Zodra de foto's zijn op uw flash-drive , kunt u nu uw flash-drive openen en bekijken van uw foto's op elke computer .
Mac OSX
4

Plaats uw flashstation in van uw computer USB-drive.
5

Dubbelklik op het pictogram van het station flitser die op uw bureaublad verschijnt ( deze verschijnt zodra u uw flash -station plaatst ) . Eenmaal geopend , ziet u de inhoud van uw flash drive zien .
6

Open de map op uw computer waar uw foto's zijn opgeslagen . Markeer uw foto's door te klikken op de eerste foto die u wilt opslaan op uw flash drive met je muis en klik op een van de " Shift"- toetsen op je toetsenbord . Hold " Shift " en klik op de " pijl naar rechts " . Dit zal al uw foto te markeren . Zodra alle foto's zijn gemarkeerd , beweeg je muis naar een van de gemarkeerde foto . Klik op een gemarkeerde foto en je muisknop ingedrukt . Beweeg de muis naar het venster dat de inhoud van uw flash drive toont . Laat de muis en uw foto zal dan worden geschreven naar de flash drive .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Slow Transfer op een USB Flash…
·Hoe maak je een Write Protecte…
·Hoe te spelen een Back - up Mo…
·Wat heb ik nodig om een Lite -…
·Problemen met een USB Flash Dr…
·Hoe een Compact Flash Drive Ge…
·Hoe maak je een e-mail Kopiër…
·Hoe te Opgeslagen bestanden te…
·HP USB Flash Drive instructies…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Uitleg van Real Time Clock 
·Hoe te Voeding vervangen in een computer…
·Hoe kan ik een Sony DVD RW DW - U12A Dri…
·Hoe de favorieten bestand te verplaatsen…
·Hot Stamp Vs . Inkjet Print 
·Hoe maak je een iPad Calendar Sync 
·DIY Backlight Repair 
·Geen stroom voor een ASUS P5WD2 - E Moed…
·Hoe te Chase Controles met behulp van ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com