Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat voor soort inkt voor Epson NX400 ?
De Epson Stylus NX400 is een alles - in-een printer die is niet meer leverbaar . Gelukkig , als u zelf een , kunt u nog steeds vinden de inkt voor de Epson Stylus NX400 bij diverse winkels of online . De NX400 maakt gebruik van vier verschillende patronen : een voor zwarte inkt , een voor magenta inkt , een voor cyaan inkt en een voor gele inkt . Zwarte Inkt

Het ESPON Stylus NX400 maakt gebruik van speciale cartridges geproduceerd door Epson voor zijn zwarte inkt . U kunt gebruik maken van de 68 , 69 of 88 inktcartridges , afhankelijk van of u met behulp van de printer voor standaard capaciteit of voor matig gebruik . Voor matig gebruik , wil je de 88 cartridge te kopen . Voor standaard capaciteit , zal de 69 cartridge volstaan ​​. Als u met behulp van uw printer op een hoge capaciteit , kunt u de 68 cartridge gebruiken .
Kleur Inkt

Voor de drie verschillende kleuren cartridges die worden gebruikt in de Epson Stylus NX400 , heb je de keuze van het gebruik van de 69 cartridges voor standaard capaciteit of de 88 cartridges voor matig gebruik . Je hebt ook de mogelijkheid tot aankoop van elke cartridge afzonderlijk of aankoop van alle drie als een set , dat bespaart u geld , afhankelijk van uw behoeften .
Cartridge verwijderen en installeren
< br >

verwijderen en installeren van de cartridges is vrij eenvoudig . Eerst moet je op de printer aan te zetten . Dan moet u de scanner openen en de cartridge deur open aan de rechterzijde van de printer . Verwijder de droge cartridge door te knijpen het lipje op de cassette en op te tillen . Gooi de cartridge goed . Installeer een nieuwe cartridge door het verwijderen van de tape van de onderzijde van de cartridge en schuif het de cartridge sleuf tot deze vastklikt . Sluit de klep voor de cartridges en de scanner voor het patroon in te stellen op zijn plaats . Druk op de knop " OK " om de inkt - laden , dat duurt ongeveer drie minuten beginnen
Waarschuwingen

niet opnieuw vullen de cartridges ; . Plaats , de aanschaf van nieuwe degenen . Navullen van de cartridges kan invloed hebben op de afdrukkwaliteit van de printer en kan ook leiden tot beschadiging van de printer . De rendementen zullen variëren afhankelijk van de beelden die worden afgedrukt , de afdrukinstellingen , de frequentie van het gebruik en de temperatuur van de printer . Om de beste afdrukresultaten te bereiken , zorg ervoor dat u een cartridge te gebruiken binnen zes maanden na het verwijderen uit de verpakking . Zorg ervoor dat u uw cartridges te slaan in een donkere , koele plaats .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe het opzetten van een Broth…
·A 7130 HP Scanner Fout van Kan…
·Hoe maak je een Canon MX308 In…
·Hoe maak je een Kodak 5200 ESP…
·Het verschil tussen de Canon P…
·Hoe een HP Color LaserJet CM60…
·Hoe een printerstuurprogramma …
·Epson Iron - on Ink instructie…
·Hoe te Toner In een 61X Cartri…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Wat is een jailbroken iPad ? 
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HID lezer Wire 
·Laserjet 6MP Specificaties 
·Alternatieve producten voor Cisco ISR 
·Hoe maak je een USB-toetsenbord aansluit…
·Wat is het verschil tussen laser en inkj…
·Hoe om te controleren SD Card Speed ​​
·Radeon X700 Vs . Geforce 6800 
·Hoe te verwijderen Schrijf Protection op…
·Hoe te eBooks downloaden naar een Kindle…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com