Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe om te controleren SD Card Speed ​​
Het is moeilijk om een ​​exacte snelheid van een SD-kaart bepalen, omdat de snelheid van op flash , of solid state , geheugen natuurlijk varieert . Kaarten worden gegroepeerd op basis van "speed klassen " , dat een minimale overdrachtssnelheid garanderen , zodat ze betrouwbaar kunnen worden gebruikt voor taken zoals het opnemen van video . U kunt drive- transfer- rate testen van software te gebruiken om een ​​schrijfsnelheid voor uw SD-kaarten omdat de software herkent de kaart te herkennen als een station . Lopen verschillende tests en het gemiddelde van de resultaten voor een beter idee van hoe uw kaart voert over het algemeen hebben . Instructies

Bezoek Cnet 's Download.com 1 en zoek naar een programma genaamd " Disk Bench . " Dit stelt de rijsnelheid van de geteste aandrijving door het kopiëren van een kleine hoeveelheid informatie te en de hoeveelheid tijd die het duurt zorgvuldig meten . Klik op de groene " Download Now " knop naast Disk Bench . Kopen van 2

Klik op "Save File " in het venster dat verschijnt en wacht tot de download klaar is . Open download map op uw computer . Afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt , moet u de bestanden uit de map zip . Als dat zo is , klik met de rechtermuisknop op de map en klik op ' Hier uitpakken . " Dubbelklik op de " Disk Bench " pictogram dat eruit ziet als een kleine harde schijf .
3

Zodra het programma wordt geopend , klikt u op het tabblad " Bestand kopiëren " aan de bovenkant van het venster als het nog niet is gemarkeerd . Klik op de ellips knop aan de rechterkant van de " Source File " regel en gebruik het venster dat verschijnt om te navigeren naar een klein bestand en dubbelklik erop . Tekstdocumenten en foto bestanden werken goed . Klik op de ellips knop naast de " Destination File " lijn , navigeer naar de SD-kaart die u wilt testen en dubbelklikken .

Leave 4 de " Kill Destination File " vakje aangevinkt , tenzij u wilt dat een kopie van het bronbestand toegevoegd aan de kaart . Klik op " Start Bench " en wacht tot het programma te draaien . Testtijd zal afhangen van de grootte van het bestand dat u voor geselecteerde " Source File . " Disk Bench zal de testresultaten in zowel tijd en megabyte overdrachtssnelheid in de witte doos in de onderste helft van het venster weer te geven . Sinds overdrachtsnelheden voortdurend variëren met flash-geheugen , voert u de test meerdere keren , idealiter met verschillende grootte bestanden , tot gemiddeld resultaat te vinden .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Video Tape Tra…
·Hoe te Wipe Out oude computer …
·Hoe maak je een USB-opslagappa…
·Mijn Lexar microSD kaart wordt…
·Hoe maak je een NewerTech 2.0 …
·Hoe te activeren MagicGate 
·Hoe je alles op een 4GB microS…
·Hoe maak je een kleinere conde…
·Hoe te bespoedigen een compute…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je Game Apps downloaden naar een Pan…
·Hoe maak je een Gantt-diagram link naar …
·Soyo P4 moederbord Specificaties 
·Digitale Tablet Tutorial 
·Hoe Memory installeren op Dell Latitude …
·Wat zijn SATA en IDE ? 
·Hoe maak je verbinding een Super Nintend…
·Hoe krijg ik mijn BIOS om te zien Mijn S…
·Waarom wordt mijn iPad blijven me vragen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com