Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe krijg ik mijn BIOS om te zien Mijn SATA harde schijf?
Bij het bouwen van een computer met een Serial ATA ( SATA ) harde schijf bevat , kunt u een probleem ervaren als BIOS van de computer de harde schijf niet herkent . Dit probleem wordt veroorzaakt door problemen met stuurprogramma's . Gelukkig kunt u een aantal dingen doen om de BIOS om de SATA harde schijf herkent . BIOS IDE en SATA Instellingen

In de BIOS- schermen van moderne moederborden die SATA harde schijven te ondersteunen , is een soort van optie opgenomen die u toelaat om te schakelen van een IDE detectie- modus om een ​​SATA- detectie modus . IDE harde schijven waren de steunpilaar van harde schijven voor meerdere jaren tot SATA-schijven werd populair vanwege hun hogere snelheid en transfer mogelijkheden . Daarom moederborden die SATA harde schijven ondersteunen hebben meestal een optie , zodat u kunt schakelen tussen een IDE- schijf en een SATA-schijf .
Laden de BIOS

Om toegang te krijgen tot de computer BIOS , herstart de computer en aandacht besteden aan de instructies die kort worden weergegeven als het wordt opgestart . De opdracht om de BIOS in te voeren kan worden indrukken van een toets "F " , zoals " F10 " of " F11 ", of een andere speciale toets op het toetsenbord , zoals "End ", "Home " of " Verwijderen. " De tekst die verschijnt als de computer wordt opgestart zou kunnen noemen dit commando " BIOS ", "Setup " of iets dergelijks . Zodra u de toets om naar de BIOS , druk er op om het BIOS van de computer in te voeren hebben geïdentificeerd .
Veranderen Van IDE naar SATA in het BIOS

Zoekresultaten | in het BIOS van de harde schijf -instelling . Deze optie of optielijst mogen worden geëtiketteerd " Hard Drive Options ", "Harde schijf Setup " of iets dergelijks . Zodra u de juiste optie of optiemenu hebt gevonden , vind de specifieke optie om de instellingen van het moederbord te veranderen om ofwel IDE of SATA harde schijven detecteren . Als de optie is ingesteld op " IDE , " veranderen in " SATA . " Zorg ervoor dat u de wijziging op te slaan voordat u verlaat het BIOS . Na het verlaten van het BIOS , de computer opnieuw opgestart en moet de SATA harde schijf detecteren .
Werken met externe SATA -controllers

Als u de SATA- harde schijf aangesloten op moederbord van de computer door middel van een derde partij SATA controlekaart , raadpleegt u de instructies bij die controller kaart voor het inschakelen van de BIOS om het te herkennen kwam . Dit proces gaat over het algemeen het wijzigen van een instelling in het BIOS dus het zal de controller kaart detecteren en start de computer vanaf het in plaats van op zoek naar een harde schijf op te starten.

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe de BIOS-wachtwoord verwijd…
·Hoe de Fujitsu B2131 BIOS bijw…
·Hoe je BIOS te verwijderen Lab…
·Hoe kom ik erachter Mijn huidi…
·Hoe de BIOS-wachtwoord wissen …
·Hoe maak je een Boot CD maken …
·Hoe de BIOS chip vervangen op …
·Hoe kan ik een CMOS Password (…
·Hoe een BIOS-wachtwoord resett…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Velocity Micro E2210 Computer Specificat…
·Hoeveel Bits is mijn processor ? 
·Hoe de PSU installeren in een Cosmos 
·Hoe de CanoScan 30 
·Hoe te wijzigen een PCMCIA Serienummer 
·Voordeel van een DVI-kabel Vs VGA-kabel 
·Hoe maak je een USB -kabel Test 
·Wat doen PCIe Slot Kleuren Mean 
·Wat Moederborden compatibel zijn met een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com