Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Kodak 5200 ESP Problemen
De Kodak ESP 5200 all - in-one printer beschikt over een flip - up scherm en drukt zowel foto's en platte tekst documenten . De printer vereist slechts twee cartridges : zwart en kleur . De printer ondersteunt verschillende formaten afdrukmateriaal , waaronder normaal papier , enveloppen , fotopapier , karton, transparanten , etiketten en iron - on transfers . Nadat de printer is geïnstalleerd , kunt u kleine tegenslagen ervaren op de eerste paar toepassingen , zoals stroomuitval of connectiviteit . Elk probleem is opgelost met basisonderhoud . Instructies
1

Haal het netsnoer uit de achterkant van de 5200 en uit het stopcontact om de verbinding opnieuw in te stellen , als er een stroomstoring . Het netsnoer is wellicht niet goed geplaatst . Controleer het netsnoer op beschadigingen , zoals snijwonden of scheuren . Als het snoer beschadigd is , vervang deze . Steek een ander elektronisch apparaat in het stopcontact en zet hem aan om de uitlaat te testen . Haal de stekker van dat apparaat en sluit de printer opnieuw kopen van 2

Koppel de USB- kabel uit de 5200 en uit de computer om de verbinding opnieuw in te stellen , als de computer niet de printer detecteert . De USB- kabel kan worden aangetast . Controleer de USB- kabel op beschadigingen , zoals rafels of deuken . Als het snoer beschadigd is of blootgesteld is, vervang deze . Sluit de meegeleverde USB 2.0- kabel aan op de achterzijde van de 5200 . Steek het andere uiteinde van de USB- kabel in een vrije USB -poort op de computer . Vermijd het aansluiten van de stekker in een toetsenbord USB-poort .
3

Verwijder het papier uit de papierlade aan de voorzijde van de 5200 , als er een papierstoring optreedt . Draai het papier door te wakkeren en onkruid uit platen die zijn gebogen , verkreukeld of gevouwen . Vul de papierlade alleen aan de vullijn in de lade. Inspecteer de achterkant toegang clean - out ruimte aan de achterkant van de 5200 voor losse vellen . Til de printer toegangsdeur aan de bovenkant van de printer en verwijder voorzichtig het vastgelopen vel .
4

Zet de printer aan en til de printer toegangsdeur tot de inktcartridges bloot , als inktcartridge problemen optreden met volledige of nieuwe inktpatronen . Druk de twee inktpatroon vergrendelingen samen om ze los te maken , trek ze uit en verwijder ze . Bevestigen dat de beschermende verpakking wordt verwijderd uit alle delen van de cartridge . Plaats elke inktcartridge ( de zwarte aan de linkerkant , kleur rechts ) met het label naar boven en de vergrendelingen naar buiten gericht . Druk elke cartridge naar beneden in de sleuf , totdat deze vastklikt .
5

Verwijder niet- Kodak merk papier uit de machine , indien de afdrukresultaten zijn van slechte kwaliteit . Kodak raadt het gebruik van Kodak papier met ColorLok-technologie voor de beste resultaten . Plaats het papier in de lade met de afdrukzijde naar beneden .
6

Druk op de "Home " knop op de 5200 , gebruikt u de navigatieknop om " Network Settings " te selecteren en selecteer " OK , " indien je bent niet in staat om draadloos verbinding maken met uw computer . Markeer " Turn WiFi Radio Off " en selecteer " OK . " Klik op het menu 'Start' op uw computer , klikt u op "Programma's" en start " Home Center-software , " dat is de ESP 5200 meegeleverde software . Selecteer "Afdrukken Extra , " " Kodak Printer Setup Utility " en selecteer " USB " voor het type verbinding . Steek de USB- kabel in de achterkant van de 5200 en in een USB -poort van de computer . Selecteer ' Controleer voor Printer ( Firmware ) Updates en volg de aanwijzingen op het scherm om de 5200 firmware te upgraden . Na de update , probeer draadloos opnieuw te verbinden.

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe afdrukken naar een andere …
·Hoe te Epson Stylus Cx3810 dri…
·Hoe maak je een CC530A Chip 
·De HP Officejet 600 is een all…
·Hoe doe ik Refill Oki 5200 ton…
·Hoe te Lexmark inktcartridges …
·Hoe kan ik een HP Office insta…
·Hoe maak ik Programmeer een HP…
·Toner Refill Kit Instructions 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Logic Board Problemen Diagnose op…
·Hoe kan ik een extra korting op Dell Com…
·Hoe te Audio Hardware Geluidskaarten Ins…
·Hoe te installeren van een Windows 2000 …
·Hoe je Grote Toetsen Vervang op een lapt…
·Specificaties van de ATI Radeon HD 4800 
·Hoe maak je een Compaq Presario V2000 Bo…
·Hoe installeer ik een Pioneer DVD- ROM 1…
·Tips op een Toshiba Satellite A105 - S40…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com