Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Specificaties van de ATI Radeon HD 4800
Als het gaat om computer graphics , zijn er in wezen twee leveranciers van de videokaart hardware als van 2011 , ATI divisie van AMD is een van hen . ATI heeft een krachtige lijn van hardware video acceleratie producten of voor gaming , industrieel ontwerp of media creatie . Voor degenen die op zoek zijn naar een goede balans tussen kosten , functie en prestaties , met name in de computer gaming arena , ATI biedt de Radeon HD 4800 lijn van consumenten videokaarten . Hardware Specificaties van de ATI Radeon 4800 HD Lijn

De ATI Radeon HD 4800 lijn van chips bestaat uit niet minder dan 956 miljoen transistors geproduceerd met een kleine 55 nano- meter silicium . De aansluiting op het moederbord wordt via PCI Express 2.0-interface systeem . De lijn heeft ook supersnelle 256 - bit GDDR3 geheugen met verschillende mogelijkheden wat betreft de omvang van de geheugenchips . De immense kracht van de kaart maakt het mogelijk om meerdere monitoren of televisies rijden met een resolutie van maximaal 1920 bij 10.803 pixels . De kaart is ook in staat om standaard resolutie media zoals dvd's te verbeteren en zet ze in de buurt van - HD-kwaliteit .

De kaarten komen met twee DVI -uitgangen met de mogelijkheid om extra monitoren aansluiten via extra hardware . Een hardware HDTV encoder is een onderdeel van de siliconen ook.
Software Specificaties

Software
moet zo geavanceerd als de hardware in orde voor het apparaat te laten functioneren op het hoogste niveau . De 4800 lijn is voorzien van Super Anti - Aliasing - dit verzacht gekartelde lijnen in afbeeldingen . High Dynamic Range rendering maakt het ook mogelijk voor levendige kleuren en groot contrast . De stuurprogramma's zijn in staat van De - blokkeren en het verminderen van ruis in veel verschillende videoformaten , waaronder MPEG of MPEG- 2 . Hardware en software acceleratie is ook beschikbaar voor DivX . Voor gaming compatibiliteit , de kaart ondersteunt Microsoft ® DirectX ® 10.1 als de marktstandaard OpenFL 3.2 . Hoge resolutie texturen en dXTC texture compressie zijn ook een onderdeel van het pakket waardoor meeslepende grafische output .
Systeemvereisten

Hoewel de Radeon 4800 lijn van kaarten is krachtig op zijn eigen , is het dragen van een flinke lijst met minimale hardware-eisen om de beste resultaten te krijgen . Een PCI Express -bus systeem met een beschikbare sleuf nodig is om de kaart aan te sluiten op de pc . Ten minste 450 Watt vermogen nodig zijn om het systeem te draaien en als er twee of meer kaarten worden gebruikt de vermogensbehoefte gaat helemaal tot 550 Watt . Een systeem met een dvd-station en 1 GB RAM nodig . Hoewel AMD geeft geen lijst van specifieke processor eisen , is een modern multi-core desktop - class CPU aanbevolen .
Beoordelingen en Gedachten

Toen het werd uitgebracht in 2008 , de ATI Radeon 4800 lijn van kaarten ontving goede recensies van tech blogs en ​​tijdschriften met veel redacteuren prees de kwaliteit van de kaarten beeldspraak , zijn vermogen om de nieuwste entertainment en vooral de zeer vriendelijke prijs punten voor de verschillende reeksen van computersystemen verwerken .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Wijzigen van een 32-bits naar …
·Hoe kan ik mijn computer wijzi…
·Hoe Dell Studio Upgrade 1555 L…
·Hoe maak je een Intel Celeron …
·Penryn 3Mb Vs . 6MB 
·Hoe upgrade ik mijn PC ? 
·PC Vs . PC2 Geheugen 
·Hoe Computer Components instal…
·De verschillen in AMD micropro…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een configuratiepagina afdru…
·V470 muis Will Not Sluit Na First Time 
·De voordelen van bruggen en schakelaars 
·How to Get Your D Drive Terug 
·Hoe maak je Sluit een pc op een AV -ontv…
·Hoe kan ik een Dell Printer In Gateway L…
·Hoe niet - Riso Ink Gebruik 
·Hoe installeer ik de LifeCam VX - 6000 ?…
·Hoe te Refill Epson Stylus CX9400 Cartri…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com