Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
De voordelen van bruggen en schakelaars
Bruggen en schakelaars zijn twee soorten van de netwerk -hardware die naar voren gegevens binnen een Local Area Network . Veel mensen hebben gehoord van routers , maar waarschijnlijk niet weten dat routers werken tussen netwerken , of dat bruggen en schakelaars hebben dezelfde taak binnen netwerken . Om de voordelen van bruggen en schakelaars begrijpen , is het ook belangrijk om te weten over een ander stuk apparatuur netwerk : de hub . Hubs

Switches
worden vaak " switching hubs ' en worden ook wel " multi - port bruggen . " Dit toont de nauwe relatie tussen deze drie onderdelen van de uitrusting . Een hub is een elektronische doos met een aantal contactdozen , genaamd poorten. Het is de taak om alle gegevens invoeren op een van zijn havens uit op al zijn anderen te kopiëren . Elke computer in het netwerk verbindt met een poort . Dit is de meest elementaire vorm van netwerkhardware beschikbaar . Elke computer moet software die gegevens kunnen herkennen naar verwachting gegevens bedoeld voor anderen te ontvangen en te negeren . Hubs creëren veel netwerkverkeer .
MAC -adressen

Een MAC-adres is het fysieke adres van de computer . MAC betekent Media Access Control , waarvoor de diensten een netwerkadapter uitvoert wanneer wacht ruimte op de lijn en dan past de gegevens als een elektrisch signaal . De netwerkadapter organiseert een data voor transmissie in een frame . Het zet zijn eigen adres en het adres van de doelcomputer voor de gegevens die in transit . Elke computer op een hub netwerk luistert voor inkomende frames met haar adres op de voorzijde .
Schakelaars

De hub is niet nodig om dat frame te sturen naar alle computers in het netwerk . Het moet het MAC adres van elke computer waarop het is aangesloten identificeren en herhaal dat frame alleen op die poort . Een hub kan dit niet doen omdat het geen rekenkracht . Een switch is een hub met een brein . Het registreert de MAC adressen van de computer waarop het is aangesloten en slechts herhaalt dat gegevens op die poort. Dit vermindert drastisch netwerkverkeer . Managed switches zijn nog geavanceerder . Ze maken een werken aan poortreeksen nomineren om een apart netwerk , een zogenaamd Virtual LAN vormen. Hierdoor kunnen verschillende soorten gegevens op hetzelfde netwerk infrastructuur te gebruiken - . Zoals het telefoonsysteem loopt via het datanetwerk
Bruggen

Een netwerkadapter moet wachten voor stilte op de netwerkkabel , omdat twee transmissies kan de kabel tegelijkertijd steken . Veel computers die zijn aangesloten op dezelfde kabel kan hebben om een lange tijd voor hun beurt met het netwerk te wachten . Splitsen van het netwerk in segmenten vermindert dit probleem omdat de computer alleen om te strijden voor toegang met anderen op hetzelfde segment . Echter, data reizen tussen een segment en een andere . Segmenten zijn verbonden door bruggen . De concurrentie tussen de computers voor het netwerk tijd heet stelling en de incidentie van meer dan een bericht op de lijn heet botsing . Bruggen verminderen deze problemen .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe kan ik controleren Clearwi…
·Hoe een back- up van uw SonicW…
·Hoe de lay-out van een LAN 
·Verbinding maken met een ProCu…
·Maken van Cat 5 -kabel 
·Hoe kan ik herstellen van een …
·Crossover Vs . Patch 
·Hoe je Zoom Firmware Updates R…
·Directe kabelverbinding instru…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je opstartbare USB-apparaten ma…
·Hoe een Antec 900 Bouw Computer 
·Hoe Eprom Works 
·Wat zijn de specificaties op een Apple I…
·Hoe te activeren CIA2 
·Hoe te Fase Analyse Gebruik Met de Enpac…
·Hoe maak je een 2.5 IDE In een Acer Aspi…
·Hoe de batterij in een Apple iMac G3 CMO…
·Hoe te gebruiken Fix Windows Error Smart…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com