Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Over Dell Laptop User Guides
Dell laptop handleidingen zijn beschikbaar voor alle Dell laptop modellen . Een gids is meestal opgenomen met elke laptop , maar kan ook worden gedownload van de Dell support website . Elke Dell- laptop model heeft zijn eigen gids met model - specifieke instructies en tips , en beginners en gevorderde computer gebruikers kunnen profiteren van ze te lezen . Feiten

Dell laptop gebruikershandleidingen
zijn kleine boekjes die bij uw laptop . De handleiding is verdeeld in secties voor verschillende onderdelen en functies van uw laptop , zoals het toetsenbord en het doel van elke functietoets . Gidsen zijn beschikbaar in verschillende talen , zoals Engels , Frans , Spaans, Italiaans en Chinees.
Eigenschappen

Dell laptop gidsen
bieden gebruikers met stap-voor - stap instructies voor het gebruik van hun specifieke Dell- laptops en diagrammen voor gemakkelijke verwijzing . Gidsen ook informatie voor het bestellen van nieuwe onderdelen , problemen oplossen recente delen , en het installeren en verwijderen van onderdelen .
Grootte

Dell laptop gebruikershandleidingen zijn er in verschillende maten , afhankelijk van de indeling die u downloadt . De gedrukte versie van het belangrijkste gebruikershandleiding is gewoonlijk minder dan 50 pagina's . Individuele handleidingen voor de verschillende onderdelen en installatie gidsen zijn kleinere bestanden dan de belangrijkste gebruikershandleiding . Dell laptop gebruikershandleidingen zijn ongeveer 5 tot 6 megabyte . Andere Dell laptop gidsen , zoals hardware - of taak - specifieke gidsen , kan overal van 100 kilobytes tot 3 megabytes .
Identificatie

Elke Dell laptop gids is anders . Het gebruik van de verkeerde gids kan leiden tot fouten in het gebruik en het oplossen van problemen . Vind uw servicetag , dat is een kleine sticker op de onderkant van uw laptop . Het bevat identificerende informatie zoals een serienummer . Voer deze informatie over de Dell Support-website om de juiste gids te vinden .
Soorten

Dell laptop gidsen zijn beschikbaar in digitale en gedrukte vorm. Na het kiezen van uw model , download de handleiding in PDF- of HTML-formaat , dat is meestal kleiner in omvang . Om de PDF -versie van de gids bekijken, heeft u Adobe Acrobat Reader , dat gratis is te downloaden. Mini handleidingen zijn ook beschikbaar voor individuele componenten , zoals netwerk , beveiliging , software , beeldscherm , case assemblage en accessoires .

Previous: Next:
  laptops
·Het vergelijken van prijzen va…
·Hoe kan ik een Sony Vaio Demon…
·Hoe de Hard Drive Diagnostics …
·De Specificaties van een IBM T…
·Hoe wordt de digitale ruis te …
·Hoe te Kalibreer Mijn batterij…
·Hoe kan ik een laptop scherm D…
·Hoe kan ik een Toshiba A75 Her…
·Hoe maak je een trackpad Probl…
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
  Hardware Articles
·Hoe de Logitech USB Mouse Run Through th…
·Over Apple Beta Testing 
·How to Set Up Wireless op een Lexmark 48…
·Wat is een Synaptics PS /2 Port TouchPad…
·Hoe maak je een VGA -monitor op een iMac…
·Hoe te Transmit live streaming naar meer…
·Hoe maak je een Raid Controller installe…
·Hoe kan ik een laptop Inverter Test 
·Hoe sluit ik een computer op een HDMI- T…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com