Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Over Apple Beta Testing
Beta testen is een integraal onderdeel van het ontwikkelingsproces . Toen Apple heeft nieuwe software , een nieuw product of een nieuwe ontwikkeling vrij te geven , moet uitvoerig worden getest voordat het wordt verkocht aan het publiek . Dat is waar beta-testen in het spel komt . Door beta-testen , Apple is in staat om te onderscheiden of een nieuwe ontwikkeling is klaar voor release. Helaas , Apple beta testing is niet open en de leden van de Apple Developer Connection krijgen meestal eerst bikkel op de nieuwste software . Doel

Beta testen
is niet alleen gewoon om te zien hoe de nieuwe software en producten te vertalen in real-world instellingen , het is ook een waardevolle manier voor Apple om mogelijke fouten of problemen in de komende producten te identificeren . Het vrijgeven van een nieuw product of een software-update zonder de juiste testprocedure kan worden katastrofisch , vooral als de ontwikkeling heeft wijdverspreide problemen . Dat is waarom Apple eerst distribueert software aan een selecte groep van ontwikkelaars en testers . Het geeft Apple de kans om te zien hoe de nieuwste ontwikkelingen te werken met bestaande producten en reële situaties .
Method

Toen Apple heeft een nieuw product of een versie van de software te worden getest , het is uitgedeeld aan Apple beta testers . Terwijl Apple beta-testen was ooit open voor het publiek , het is nu gereserveerd voor applicatie ontwikkelaars die hebben een belang te weten wanneer en hoe de nieuwste technologie zal worden uitgerold . Via de beta- testperiode , Apple meldt eventuele problemen en bugs de nieuwe technologie zou kunnen hebben , dan is het ofwel terug gebracht voor verdere ontwikkeling of klaar voor massaconsumptie geacht .
Tester Pool

Apple
kiest beta testers van de Apple Developer Connection groep selecteren , bestaande uit applicatie-ontwikkelaars die de meeste kans om te investeren in nieuwe technologie . Het is een wederzijds voordelige relatie omdat ontwikkelaars in staat zijn om te onderscheiden van de nieuwe technologie naar beneden de snoek en Apple stolt de noodzakelijkheid van haar producten via ontwikkelaars die helpen om inkomsten te genereren, terwijl het krijgen van de beste kwaliteit feedback . Om lid van de Apple Developer Connection worden, moet je betalen $ 499 in de jaarlijkse lidgelden , waardoor het een haalbare optie is voor ontwikkelaars en corporaties maakt , maar niet zozeer voor het toevallige product van Apple gebruiker . Toch heeft Apple bekend dat beta-testen uitnodigingen uit te breiden tot bepaalde toevallige individuen , zoals degenen die vocaal hebben geklaagd over bepaalde functies en die kunnen worden vertrouwd om functies van een geheim te houden tijdens het testprogramma .
beta Ontwikkelingen

Elke Apple- product of-software die u gebruikt ging door een periode van beta-testen . Of het nu de nieuwste versie van de iPhone firmware of een nieuw type iPod , beta-testen zorgt ervoor dat Apple -producten zijn klaar om publiek te gaan zonder het risico van massale terugroepacties en reparaties door het garantieprogramma . Toen Apple kondigt aan dat het bedrijf is het invoeren van een nieuwe ronde van beta-testen kunt u wedden dat een aankondiging van een nieuw product of update zeker volgen .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te Turn Off the Voice op e…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe maak je een Mac Pro -compu…
·Hoe maak je Macbook Pro 13 Bri…
·Hoe een eMac Demonteer 
·Welke Desktop Speakers werken …
·Hoe om te controleren een MacB…
·Macintosh G5 Interne harde sch…
·Hoe maak je een harde schijf v…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe Apple iPad Reset 
Hoe de Apple iPad Restart 
Hoe te actualiseren en te herstellen van…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell USB Keyboard Install…
·Hoe te Verstopte inktcartridges reinigen…
·Hoe te 8mm video te converteren naar een…
·Bijvullen Aanwijzingen voor een Lexmark …
·Specs voor een nForce4 Notebook Laptop M…
·Hoe om gegevens van een oude harde schij…
·Hoe maak je een harde schijf overbrengen…
·Wat zijn Barebone Computer Systems ? 
·Hoe kan ik een externe USB -videocamera …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com