Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een harde schijf overbrengen naar een andere PC
Het hart van een pc is de gegevens op het systeem . Veel van deze gegevens veilig zijn opgeslagen op de harde schijf van een pc . Veranderende pc's betekent vaak verhuizen deze gegevens naar het nieuwe systeem . De eenvoudigste manier om dit te doen is door de overdracht van de harde schijf van de ene pc naar de andere . Sinds de overdracht van een harde schijf is een gangbare praktijk , waarbij het ​​verwijderen van de aandrijving van het ene systeem en het installeren van het in de andere , de procedure is een gemakkelijke. Er is weinig kans op verlies van gegevens , en een keer met succes afgerond , de gegevens op de schijf is direct klaar voor gebruik in de nieuwe PC . Wat je nodig hebt
antistatisch bandje
schroevendraaier
Antistatische mat
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 een antistatisch bandje om je pols en sluit het andere uiteinde van de band aan een metalen voorwerp aan om statische ontlading te voorkomen dat het passeren van je lichaam om de pc tijdens de overdracht van het station . kopen van 2

Schakel de stroom naar de pc met de drive en verwijder het netsnoer vanaf de achterkant van de voeding .
3

Verwijder de schroeven waarmee de linker - zijkant PC case cover op zijn plaats . Schuif het deksel weer van het paneel aan de voorkant van het doosje en tilt u het deksel van de case om de binnenkant van de PC .
4

Verwijder data -en voedingskabel van de achterkant van de harde schijf . Volg de datakabel naar zijn basis op het moederbord en verwijder de kabel van het moederbord ook.

Draai 5 de schroeven waarmee de vaste schijf in de drive bay en zet ze opzij voor hergebruik . Afhankelijk case design , moet u het deksel te verwijderen aan de andere kant van de pc-behuizing om een ​​set van het veiligstellen van de harde schijf schroeven komen . Als dat zo is , gebruikt hetzelfde proces als dat wordt gebruikt om het eerste geval te verwijderen .

Dia 6 van de vaste schijf uit de vaste-schijfruimte in de zaak om het te verwijderen en plaats de schijf op de antistatische mat om het te beschermen tegen loslopende statische elektriciteit .
7

Open de dekking van het geval in de tweede pc waarmee u de harde schijf overbrengen .
8

Stel de jumpers van de harde schijf voor gebruik in de nieuwe zaak . Bij gebruik van een IDE drive , kies dan een solo- instelling als u de montage van de aandrijving alleen op een IDE -kabel , of kiezen voor een master of slave instellen als het station op dezelfde kabel te worden gemonteerd als een reeds geïnstalleerde schijf . Kies meester als het plaatsen van de schijf op de eerste dataverbinding aansluiting op een IDE -kabel met een tweede schijf aanwezig . Kies slave als het station op de tweede gegevensstroom aansluitdoos met een bestaand systeem omvormer al met de eerste connector . SATA-schijven vereisen geen jumper instellingen .

Dia 9 van de harde schijf in een open drive bay in de tweede PC . Zet de schijf op zijn plaats met behulp van de schroeven die worden gebruikt om de drive in de eerste pc te beveiligen .
10

Sluit de datakabel om te rijden . Aansluiten op een bestaande IDE-kabel als de drive is een IDE drive gebruiken als een meester -station of een slaaf . Bij gebruik van een SATA-schijf , of het aanbrengen van een solo- IDE drive , sluit het andere uiteinde van de gegevenskabel aan op het moederbord . Sluit de voedingskabel van de voeding aan op de stroomaansluiting aan de achterzijde van het station .
11

Sluit de PC gevallen en sluit de netsnoeren . Zet de tweede pc naar de drive overdracht te testen . Wacht tot het besturingssysteem op te starten . Na een correcte overdracht , wordt het station herkend door het systeem en bruikbaar .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Verbinding maken met mijn Insp…
·Hoe te Drives In een RAID 5 
·IDE naar SATA on Vista 
·Geheugenkaarten zijn er in ver…
·Hoe maak je verbinding een Pin…
·Hoe Cell Phone Gesprekken opne…
·Tekenen van een falende harde …
·De Toughbook werd voor het eer…
·How naar een Altec Lansing Spe…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is PC 100 geheugen? 
·Hoe de Sound Louder maken met een extern…
·Hoe naar meerdere beeldschermen Run op e…
·5 onderdelen die worden Gevonden op het …
·Mijn laptop zal een cd niet uitwerpen 
·Hoe te openen een HP inktcartridge 
·Hoe te Ongewenste Stuff Reinig een harde…
·Basis Geschiedenis van Computers 
·Hoe herstel ik een Toshiba Qosmio op de …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com