Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Macintosh G5 Interne harde schijf installatie
In tegenstelling tot veel Macintosh-computers , wordt de Power Mac lijn ontworpen met veel door de gebruiker vervangbare onderdelen . De Power Mac G5 ondersteunt twee interne harde schijven. De G5 is ontworpen om eenvoudig toegang te bieden tot de interne drive bays , zodat u gemakkelijk een tweede schijf toe te voegen of te vervangen een oude. De Power Mac G5 ondersteunt seriële ATA harde schijven die maatregel 3,9 cm breed en 5,7 cm diep door 1 lange duim . Wat je nodig hebt
Philips - schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw computer uit met behulp van de " Shut Down " -optie in het menu " Apple " . Laat de computer afkoelen gedurende vijf minuten raak vervolgens een metalen deel van de buitenkant van de zaak naar de statische elektriciteit verspreiden van uw lichaam . Haal de stekker van de computer uit het stopcontact en eventuele andere aangesloten apparaten . Kopen van 2

Til het lipje aan de achterkant van de computer terwijl u de linker zijpaneel op zijn plaats . Laat de bovenkant van het linker zijpaneel til het op en weg van de computer .
3

Zoek de drive bays in de rechterbovenhoek van de computerbehuizing . Als u het toevoegen van een nieuw station , draai de vier geleiders van de verdeler aan de linkerkant van de drive bay . Schroef een station gids in elk van de vier schroefgaten op de harde schijf . Er moeten twee gaten aan elke kant van de harde schijf . Als u het vervangen van een oude schijf , verwijder het oorspronkelijke station door het draaien van het schijfstation naar beneden in de verticale stand , schuif de originele schijf uit . Schroef de geleiders van de oorspronkelijke gids en installeer ze in de nieuwe schijf .

Schuif het nieuwe station langzaam in een lege drive bay 4 . Draai het schuifje van station naast de drive bay in de horizontale positie om de schijf op zijn plaats te vergrendelen .
5

Trek de stekker , die moet zich aan de linkerkant van het achterpaneel , uit de top rijden . Trek de stekker uit de buurt van de zaak om de tweede power connector . Steek de tweede stroom connector in het bovenste station en de eerste power connector in de onderste schijf .
6

Sluit de datakabel aan de onderkant van de harde schijf bays in de data -aansluiting aan de onderkant rijden . Als unplugged , plug de datakabel aan de bovenkant van de harde schijf bays in de data -aansluiting op de top rijden .
7

Laat de onderkant van het zijpaneel op zijn plaats dan draai de bovenkant van de zijkant paneel op zijn plaats aan de bovenzijde van de behuizing . Duw de achterste vergrendeling omlaag om het paneel vast te zetten. Sluit de stroomvoorziening en uw apparaten .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Oorzaken van een OSX Boot Camp…
·Ik kan me niet bewegen een ISO…
·Hoe maak je een cd met behulp …
·Hoe te Spotlight verwijderen o…
·Hoe te VRAM maximaliseren op e…
·Hoe de pagina Kleinere op Macs…
·Hoe kan ik een goedkope laptop…
·AirPort-kaart Alternatieven 
·Kunt U Sluit een oude monitor …
  Related Articles
Toegang tot een Macintosh Desktop Van ee…
Hoe kan ik een grafische kaart in een Ma…
Hoe om te upgraden uw PowerPC G5 grafisc…
Hoe om te upgraden uw G5 grafische kaart…
Hoe kan ik een externe videokaart instal…
Interne Vs . External Sound Card 
Wat is het verschil tussen Interne & Ext…
HP Proliant DL320 G5 Specs 
HP DL380 G5 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik muziek uploaden naar een Micr…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij installeren…
·Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
·Hoe te Sound drivers in Windows XP bijwe…
·Hoe maak je een Epson Stylus CX5000 Inst…
·Hoe te Refill de toner op een HP 1200 
·Hoe je Micro SD Reader Gebruik 
·Hoe te Recovery Data Van Broken harde sc…
·Hoe schoon Out een PC en resetten Het 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com