Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Zelfgemaakte Laptop Cool Pad
Laptops heet worden. In het beste geval zullen ze warmen je schoot een beetje te veel voor comfort , in het slechtste geval , kan niet geventileerde warmte defect onderdeel in de laptop , of slechte prestaties kan leiden tot computer - geïnduceerde frustratie veroorzaken . Bovendien, hoewel niet bewezen , sommige mensen bang dat de warmte in combinatie met de elektronische golflengten uitgezonden door laptops , steriliteit kan veroorzaken wanneer geplaatst op schoot . Er zijn tal van dwingende redenen om te overwegen de bouw van uw eigen powered laptop koel pad . Analyseer uw laptop Cooling Features

Standard laptop koeling
is niet gestandaardiseerd . Soms fans bevinden zich onder de laptop , andere keren zijn ze te vinden aan de ene kant of de andere , of aan de achterzijde . Vanwege dit , aangepaste zelfgemaakte koeling opties zijn vaak effectiever dan gefabriceerde cooling pads , want je kunt de koeler te ontwerpen om de specificaties van de fans van uw laptop .

Voorzichtig zijn van plan om een pad dat onderdelen van uw laptop afkoelt creëren , gericht op het begrip ventilatie . Plan om fans te plaatsen zodat koele lucht wordt geblazen op de hete laptop en warme lucht is niet gevangen .

Fans
zich onder laptops zijn eenvoudig te blokkeren , en de resultaten van het doen zo vaak meer verwoestende om de prestaties van een laptop dan het blokkeren van een zij-of achterkant fan . Maak niet de fout maken bij het ​​bouwen van uw koele pad .
Verzamel Componenten

U zult verschillende dingen nodig om je powered laptop koel pad te construeren , zoals de buis of elektrische tape , ventilatoren , een netsnoer en een wooneenheid voor de onderdelen .

het eerste wat je nodig hebt is een oude USB -kabel . Het hoeft niet lang te zijn , maar het hoeft zijn rode en zwarte draden te worden ontdaan , en het zal moeten lang genoeg zijn om aangesloten te zijn in de open USB-sleuf van uw keuze op de laptop te zijn .

U moet ten minste een geval fan met zijn moederbord connector knippen en draden gestript ( deze wordt aangesloten op de USB-kabel ) nodig . Grotere 120mm fans worden voorgesteld vanwege hun superieure ventilatie mogelijkheden op tragere , stillere zwiersnelheden , maar elk geval ventilator zal werken .

U vindt er ook een wooneenheid voor de componenten nodig . Zo ongeveer alles zal werken . Krijg zo creatief als je wilt , maar het moet in ieder geval de lengte en breedte van uw laptop . Een eenvoudige optie is om een oude ringband gebruiken , snij gaten voor de fans in de juiste plaatsen , maar dit kan niet werken voor grotere laptops . Andere mogelijkheden zijn houten of stevige kartonnen dozen of een zelf geconstrueerde plexiglas container .
Montage en gebruik

Ongeacht de keuze van de wooneenheid , snijden gaten in de top op locaties strategisch voor uw laptop . Focus op ontluchting hete lucht uit de buurt van de uitgang fans en fietsen koele lucht over de onderkant van de laptop . U kan nodig zijn om een beetje experimenteren om het goed te krijgen . Ook een gat aan de zijkant van de behuizing van het apparaat voor de USB-kabel ergens in de buurt van de USB- poort die u wilt gebruiken om de macht van de fans .

Installeer de fans in het oppervlak van de wooneenheid . Zet ze zoals u wilt , maar schroeven zijn de meest veilige methode . Zorg ervoor dat de ventilator netsnoeren gaan in de wooneenheid in de buurt om het gat dat je geknipt voor de USB-kabel .

Sluit de USB- en de ventilator kabels , rood op rood , zwart op zwart . U kunt gebruik maken van duct tape of isolatietape , of of u kunt samen mooie en soldeer ze , maar welke methode je ook kiest, moeten de twee blote kabels elkaar niet raken . Dit kan leiden tot een korte en kan uw laptop beschadigen .

Zet de laptop op de koele pad en sluit de USB- kabel in terwijl de laptop aan staat. De fans van stroom kan recht omhoog en begint te ventileren .
Overige opties

U kunt experimenteren met andere toevoegingen aan de setup , zoals een aan /uit schakelaar , een snelheidsregelaar voor de fans , of een externe voeding voor een extra power boost om de ventilatorsnelheid - en koeling -mogelijkheden - nog meer .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Gaming Laptop …
·Hoe de ThinkPad T43 Problemen 
·Hoe kan ik op een laptop Decal…
·Wat is een draadloze laptop? 
·Dell Inspiron 1420 Tech Specs 
·Hoe kan ik een dvd die bevries…
·Belkin Vs . Timbuk2 
·Kan een HP Laptop verhoogd wor…
·Hoe uw laptop Recycle voor Cas…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
Echt Cool Manieren om mijn iPad gebruike…
Een zelfgemaakte iPad Stylus 
  Hardware Articles
·Hoe je BIOS Flash op een Compaq 1200US 
·Mijn iMac toetsenbord is vergrendeld 
·Hoe te Scroll Met de Pad op een laptop 
·Soorten van grafische kaarten 
·Hoe kan ik een Toshiba A75 Gebruik 
·Definitie van een computer microfoon 
·Hoe afdrukken van een Grote Afbeelding o…
·Hoe maak je X10 op een Power over een TI…
·Waarom werkt mijn iPad gebruik Flash ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com