Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Toshiba Satellite P200 Problemen
De P200 -serie van Toshiba-laptops zijn ontworpen voor degenen die zijn veeleisende computer nodig heeft . Deze computers zijn voorzien van snelle processors , een grote harde schijf en een up -to-date besturingssysteem. Echter, als u problemen ondervindt met uw Toshiba P200 , Toshiba raadt een aantal punten te lezen voordat u belt om dienst te plannen . Deze technieken voor probleemoplossing zal ervoor zorgen dat het probleem niet wordt veroorzaakt door een veel voorkomend probleem of onoplettendheid . Koppel Randapparatuur

Hoewel randapparatuur kan helpen verbeteren de functie van uw computer , kunnen ze ook de bron van problemen zijn. Koppel alle randapparatuur aangesloten op de computer ( inclusief draadloze randapparatuur en adapters ) en start de computer opnieuw . Dit geldt ook voor webcams , game controllers en kleine elektronische apparaten met behulp van de laptop op te laden . Overtollige randapparatuur kan veroorzaken geheugen van de computer te slepen , die invriezen en lockup problemen kunnen veroorzaken . Zodra u de computer met de randapparatuur losgekoppeld opnieuw te starten, moet het geheugen " reset " en kunt u de computer weer wilt gebruiken zal zijn .
Controleren Macht Issues

Hoewel de Toshiba P200 is voorzien van een intelligent power management systeem, als een van de onderdelen van uw energiebeheerschema uitvalt , kan dat leiden tot storing in uw computer . Als u gebruik maakt van de batterij , sluit de computer aan op een stopcontact en vervolgens het verwijderen van de batterij . Als de computer defect was te wijten aan een oververhitte batterij of defecte power management programma. Als u vindt dat de computer niet wordt uitgevoerd, tenzij aangesloten , vervang de batterij en uw instellingen voor energiebeheer die worden aangetroffen in het systeemvak dubbel controleren .
Problemen Toegang tot het internet

Als er problemen verbinding met het internet , is er ofwel een probleem met de draadloze transceiver of het ConfigFree -programma die het apparaat beheert . Ten eerste , het dubbele van de draadloze schakelaar aan de buitenkant van de computer en zorg ervoor dat deze is ingeschakeld ( er moet een klein lampje branden geeft de voedingsstatus van de draadloze transceiver zijn) . Als je eenmaal hebt ervoor gezorgd dat de transceiver aan is, opent u het ConfigFree -software , te vinden in het systeemvak en uitvoeren van de zoekactie voor nabijgelegen netwerken . Als er geen netwerken worden gevonden , ga dan dichter naar de draadloze bron . Als u nog steeds geen verbinding met een draadloos netwerk , installeert u de ConfigFree -software . Zodra de software is geïnstalleerd , poging verbinding opnieuw .

Previous: Next:
  laptops
·Specificaties voor de HP ze520…
·Acer Aspire 5100-3949 Specific…
·Over Compaq Laptop Oververhitt…
·Zijn laptops veilig voor Onlin…
·Hoe System Restore een Toshiba…
·Hoe Laptop Speakers Reinig 
·Lijst van Laptop Processor 
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop …
·Hoe maak je een 1525 Keyboard …
  Related Articles
Hoe de videokaart vervangen in een Toshi…
Hoe maak je een videokaart wijzigen in e…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Hoe de videokaart upgraden voor een Tosh…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
Hoe maak je een videokaart vervangen in …
Hoe kan ik een Toshiba Laptop videokaart…
Hoe maak je een Toshiba Satellite videok…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
  Hardware Articles
·Hoe je opheffen My Camera SD Card 
·Hoe kan ik beginnen met mijn Inspiron 93…
·Hoe te Scanner Dust Fix op een Glossy Ph…
·Hoe u uw geheugenkaart werk 
·Hoe maak je een CPU Socket 
·Hoe kan ik een geluidskaart in mijn Towe…
·Toegang krijgen tot het Webcam Zonder Qu…
·Hoe te Overclock een X200 
·Problemen met een Gigaware USB naar Seri…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com