Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Mijn laptop zal geen verbinding
Draadloos internet is een gemak dat toevoegt aan de mogelijkheden van een laptop computer . Met deze service kunt u toegang tot het internet vanaf vrijwel elke locatie die draadloos internet beschikbaar via een onbeveiligd of beveiligd netwerk heeft . Als het draadloze internet ophoudt te werken op uw laptop , kan finagling instellingen van de computer te helpen herstellen in goede conditie . Dit kan een paar technieken voor probleemoplossing nemen om het internet weer te lopen . Instructies
1

Onderzoek hardware van de laptop te zorgen dat u de juiste apparatuur te verbinden met een draadloze router . Draadloze adapters moeten een minimum van 802.11b /g om verbinding met het internet , die 11g en 11b ondersteunt . Laptops gebouwd in 2008 of later hebben meestal deze apparatuur . Studie de bodem van de PC-kaart of externe adapter voor deze nummers . Als uw laptop heeft een adapter ingebouwd , controleer vervolgens de apparatuur een andere manier en ga naar de volgende stap . Kopen van 2

Selecteer het menu 'Start' in de linkerbenedenhoek van het computerscherm en rechts klik op " Mijn computer . " Klik op het tabblad "Eigenschappen " en vervolgens op het tabblad "System Properties " . Selecteer het menu " Hardware " , vervolgens " Device Manager , " en 802.11b /g WLAN moeten verschijnen . Als je dit ziet , dan heb je de juiste apparatuur om verbinding met het draadloos internet en dit is niet het probleem . Als het getal lager is , dan is het niet de juiste hardware .
3

Zet de computer aan te sluiten op het draadloze netwerk als je eenmaal hebt vastgesteld dat u de juiste hardware . Het verkrijgen van een ( Internet Protocol ) -adres IP en een ( Domain Name Server ) adres DNS . Dit zijn de lange nummers weer te identificeren in het netwerk . Klik op ' Start ', ' Configuratiescherm ' en ' Netwerkverbindingen . " Er verschijnt een venster met mogelijke netwerkverbindingen . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor draadloze netwerken en kies 'Eigenschappen'. Selecteer Internet Protocol ( TCP /IP ) en klik op Eigenschappen . Controleer of de knop is geselecteerd voor automatische selectie voor het IP-adres en de DNS-server . Dit moet u verbinding met de sterkste internet signaal .
4

Probeer de reparatie functie . Klik met de rechtermuisknop op de draadloze internet -pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm . Klik op " Diagnose en herstel . " De computer zal het probleem en probeer opnieuw verbinding te maken met het internet te identificeren .
5

Herstart de computer . Soms kan dit het probleem

Kijk 6 aan het signaal verhelpen . Als de reparatie functie werkte niet . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor draadloze communicatie . Selecteer " Beschikbare draadloze netwerken weergeven . " Dit zal een venster met de sterkte van het huidige netwerk en andere beschikbare netwerken . Kijk eens rond totdat je de sterkste netwerk vinden .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe een AlphaSmart Dana Koop 
·Hoe te reinigen Vingerafdrukke…
·Een vergelijking van de Intel …
·Hoe de processor vervangen in …
·Mijn Dell Inspiron 9300 start …
·Homemade Laptop Mounts 
·Hoe de levensduur van uw lapto…
·Hoe te herstellen Mijn HP Pres…
·Hoe maak je Demonteer een Dell…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe de zaak Van een HP Pavilion A720 Ver…
·Hoe je de harde schijf vervangen op een …
·Het scherm wordt niet omslaan via My iPa…
·Hoe Memory installeren in een G4 A1010 P…
·De aard van de PC-voeding connectoren 
·Problemen met Cyberpower hubs 
·Hoe kan ik fax uit een Deskjet F2100 HP …
·Hoe Hard Drive Gaffel Vervang 
·Is Archos 70 of Archos 101 Better 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com