Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je Demonteer een Dell Latitude
Als u specifieke defecte onderdelen in uw Dell Latitude vervangen , of de laptop is overleden en je wil gewoon haar innerlijke werking te zien , kun je uit elkaar halen van de laptop en vervang de onderdelen . Volledig demonteren van een Latitude laptop is een complex proces dat zeer tijdrovend kan zijn . Het is niet een onmogelijke taak voor de gemiddelde computer gebruiker , echter, als iedereen met de juiste tools kan het werk doen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Container
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak de voedingskabel van de Dell Latitude en eventuele andere aangesloten kabels of randapparatuur . Schakel de laptop besturingssysteem en sluit het beeldscherm deksel. Draai de Latitude voorbij .

Slide 2 de ontgrendeling naar de ontgrendelde positie en trek de batterij uit het geval de Latitude 's . Draai alle schroeven aan de onderzijde van de behuizing met een kruiskopschroevendraaier . Stel de schroeven opzij in een container .
3

Trek het optische station uit de Latitude laptop . Trek de plastic covers zich over de harde schijf en het RAM-geheugen .
4

Pak de zijkanten van de RAM-module en haal het uit de Latitude laptop . Herhaal dit proces met de tweede module als uw Latitude heeft meer dan een RAM -module . Trek de harde schijf uit de laptop .
5

Flip de Latitude laptop terug over en open het beeldscherm deksel. Duw de rand van een platte schroevendraaier onder de rechterzijde van de kunststof strip boven het toetsenbord .
6

Til de schroevendraaier en pop de strip uit de laptop . Trek de rubberen afdichtingen schroef gelegen langs de randen van het LCD-scherm . Verwijder de schroeven zich onder elk van de zeehonden .
7

Trek het deksel van het LCD- scherm . Verwijder de schroeven van de omvormer aan boord op zijn plaats aan de onderkant van het scherm . Koppel de kabel van de omvormer en trek de inverter van het scherm af .
8

Verwijder elk van de schroeven aan beide zijden van het scherm . Stel het scherm op het toetsenbord en koppel vervolgens de video -kabel aan de achterzijde van het scherm . Stel het scherm opzij .
9

Verwijder de schroeven aan de bovenkant van het toetsenbord . Til het toetsenbord naar boven en koppel vervolgens moederbord kabel van het toetsenbord. Stel het toetsenbord van de Latitude 's opzij .
10

Verwijder de schroeven waarmee de polssteun en de plastic kap op zijn plaats . Trek de polssteun uit de Latitude . Verwijder de schroeven waarmee de draadloze kaart op zijn plaats . Koppel de kabels aan de rechterkant van de kaart en trek de kaart uit het moederbord .
11

Koppel moederbord kabel van de CPU fan's . Verwijder de CPU fan schroeven . Trek de ventilator van de CPU . Til de plastic retentie arm en trek vervolgens de CPU uit het moederbord .
12

Verwijder de resterende schroeven waarmee het moederbord vast te houden geval de Latitude laptop . Trek het moederbord uit de laptop te eindigen demonteren van de laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een 3G-netwerk te …
·Hoe kan ik een Dell Latitude R…
·Gateway 600YG2 Specs 
·Hoe maak je een IBM ThinkPad T…
·Hoe maak je een HD Port Gebrui…
·Compaq Presario 2100 Geheugen …
·Hoe maak je een wachtwoord bev…
·Hoe maak ik gebruik van een HP…
·Hoe kan ik een Toshiba X205 Re…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Compatibel display Adapters voor HP moni…
·Dell Inspiron 1525 toetsenbord werken ni…
·Wireless Network Adapter Kosten 
·Toshiba Tecra 8200 Handleiding 
·De Dell Docking Station Input niet wordt…
·Toshiba L355 Specs 
·Canon Pro9000 Printer Color Calibration …
·Hoe gebruik van oude Laptops Maak 
·Hoe maak je een HD overbrengen naar een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com