Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Gateway 600YG2 Specs
De 600YG2 is een beëindigde laptop gefabriceerd door Gateway die beschikbaar was in twee verschillende maten . Gateway verstrekt algemene specificaties voor de basis 600YG2 laptop , maar de uiteindelijke configuratie van elke laptop gevarieerd op basis van gebruiker aanpassingen die zijn gemaakt op het moment van aankoop . De Gateway 600YG2 werd beschouwd als een desktop vervangende notebook , gericht op de home-based consument . Processor en geheugen

De 600YG2 geleverd met Windows XP of Windows 2000 geïnstalleerd als het besturingssysteem . De laptop had een Intel Pentium 4 -processor met een snelheid afhankelijk van de configuratie van het aangepaste systeem . De processor side bus snelheid was 400 MHz , met een level 2 cache van 512 KB . Het systeem ondersteund maximaal 1 GB RAM -geheugen . De grafische kaart inbegrepen was een ATI Mobility Radeon 9500 met een 256 - bit 3D grafische versneller .
Opslag en Drives

schijfcapaciteiten
Hard varieerde op de Gateway 600YG2 volgens aanpassingen geselecteerd door de koper . De optische drives ook varieerde van een eenvoudige cd-rom naar een meer complexe dvd /cd - rom-station dat in staat was om het schrijven van CD en DVD disks . De accu geïnstalleerd was ofwel een zes - cell of negen - cel lithium - ion batterij .
Havens

Ports
opgenomen op de Gateway 600YG2 waren een microfoon , hoofdtelefoon en stereo lijnuitgang . Volumeknoppen werden verstrekt op het gezicht van de laptop en op het toetsenbord . Andere poorten op de laptop onder een S - video-poort , 10/100 BASE - TX Ethernet , modem aansluiting en PC card slot . De laptop had twee USB -poorten . Een VGA-poort is ook geïnstalleerd , die het gebruik van een externe monitor of een projector .
Fysieke afmetingen

De laptop kwam in twee maten ingeschakeld . De kleinere had een 15 -inch , 1024 x 768 resolutie scherm , de andere een 15,7 - inch breedbeeldscherm met 1280 x 1024 resolutie . Beide schermen hebben een 32 - bits kleurdiepte . De 15 - inch laptop gemeten 13,86 per 11,44 per 1,69 centimeter en woog £ 8 . De 15,7 - inch model had dezelfde afmetingen als de 15 - inch , met uitzondering van de hoogte iets hoger gemeten op 1,77 centimeter en woog 8,65 £ .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een schijf Stuck i…
·Hoe maak je een Joy Stick uits…
·Hoe kan ik een LCD scherm verv…
·Hoe maak je verbinding een int…
·Macbook Pro Speaker Sound Prob…
·Hoe Hook Up My HP laptop aan m…
·Hoe kan ik een laptop scherm s…
·Hoe kan ik een MSI Wind Demont…
·Wat is het verschil tussen de …
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
Sun Blade 150 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een webcam voor een netbook 
·Hoe maak je verbinding een Acer Aspire O…
·Hoe maak WinTV - GO laten werken met het…
·Moederbord Conversion : DDR2 naar DDR3 
·Hoe kan ik een Inspiron 600m laptop sche…
·Hoe te installeren op een SanDisk Cruzer…
·Hoe de chip resetten op een Epson printe…
·Hoe bouw My Classroom Computer Lab 
·Toshiba Tecra 9100 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com