Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik fax uit een Deskjet F2100 HP ?
Met zijn ingebouwde scanner heeft , Hewlett - Packard Deskjet F2100 all - in-one printer kunnen gebruikers al hun documenten en foto's scannen. Windows-en Mac- gebruikers kunnen ook gebruik maken van hun respectieve systemen te faxen voor zakelijk of persoonlijk gebruik te sturen . Gebruikers die weten hoe ze een fax te versturen met hun F2100 printer kunnen hun computer gebruiken om snel en efficiënt te werken . Wat je
USB -kabel
computer moeten met modem
Telefoonlijn
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw F2100 printer naar uw computer . U moet het ene uiteinde van de USB -kabel aansluiten op de USB-poort van de printer , die is gelegen aan de achterzijde van de printer . Steek het andere uiteinde van de kabel aan op een vrije USB- poort op uw computer . Kopen van 2

Installeer de stuurprogramma's voor de printer . Een manier om de drivers te installeren is op de meegeleverde cd met stuurprogramma's te gebruiken . U kunt dit doen door op de knop openen /sluiten , het plaatsen van de schijf naar boven in de CD-lade en nogmaals op de knop openen /sluiten . Als u de cd niet bezitten of uw computer niet over een cd-station , kunt u de stuurprogramma's rechtstreeks van de Hewlett - Packard website downloaden op hp.com .
3

Scan het document dat u wilt verzenden . Til het deksel van de scanner en plaats het document met de bedrukte zijde omlaag op de voor - linker deel van het glas . Druk op de knop "Scannen" om het scannen te starten . U wordt dan gevraagd te bewerken of sla het bestand op uw computer . Sla het bestand op een plaats waar u gemakkelijk kunt vinden .
4

Sluit de modem van de computer op een telefoonlijn . Steek een uiteinde van een telefoonlijn in de modem lijn -in aansluiting en steek het andere uiteinde in een actieve telefoonaansluiting in uw gebouw .
5

Open uw fax- software . Voor Windows-gebruikers , selecteert u ' Start' en vervolgens ' Alle programma's " en vervolgens " Windows Faxen en scannen . " Mac- gebruikers kunnen het bestand zij willen faxen , selecteer " File " en open vervolgens "PDF faxen . "
6

Volg de software wordt gevraagd . Voer het telefoonnummer van de persoon die u wilt faxen , selecteer het document dat u eerder gescande en klik op versturen . De software zal dan zet de modem en uw documenten op te sturen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Epson inktcartridges Tr…
·Lexmark cartridges 16 & 26 Tec…
·Hoe het opzetten van een print…
·Hoe de inktniveau resetten in …
·Hoe kan ik een printer spooler…
·Hoe een Ink Jet printkop reini…
·Hoe te Prints maken van mijn c…
·Hoe te vullen de kleur in een …
·Hoe te Etiketten op de Zebra Z…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB Fingerprint scanner …
·USB Flash Vs . Hard Drive 
·Hoe je HP Moederborden Overclock 
·Hoe Vergelijk DVD schijven 
·Hoe maak je een USB Hub Monitor 
·Hoe te starten vanaf een Jump Drive 
·Instructies voor het vervangen van een B…
·Hoe je SATA drivers te laden zonder Flop…
·Hoe maak je een Western Digital harde sc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com