Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Laptop Safety Tips
Mobile en compact , de laptop heeft vele voordelen als u een computer te gebruiken waar en wanneer het u uitkomt . Het heeft ook nadelen als je niet de juiste zorg van het. Beschermen van een laptop en de inhoud ervan tegen beschadiging en verlies impliceert het volgen van enkele eenvoudige maar essentiële adviezen . Zorg voor voldoende ventilatie

Om oververhitting te voorkomen , houden de laptop goed geventileerd . Een laptop heeft ventilatieopeningen aan de onderkant , dus hou het op een vlakke , harde ondergrond, zoals een bureau of tafel tijdens het gebruik. Zachte oppervlakken zoals matrassen , kussens en zelfs ironisch --- --- ronden kan de luchtstroom belemmeren en leiden tot het snel oververhit raken .
Shut wanneer niet in gebruik

Sluit het deksel op uw laptop wanneer niet in gebruik , en het systeem afsluit helemaal als het niet gebruikt voor een langere periode . Dit bespaart energie en voorkomt warmte en overmatig gebruik schade aan de computer . Net als elke machine , onderdelen slijten en breken uiteindelijk , dus waardoor het een rust als je haar leven kan verlengt .
Koop een geschikte tas

Een geschikte laptop tas moet voldoende opvulling moet de computer beschermen wanneer u onderweg bent . Maak het generieke , zonder computer - gerelateerde logo's of het identificeren van functies aan de buitenkant , omdat dit het moeilijker voor potentiële dieven te herkennen zal maken .
Keep Eten en Drinken op een afstand
< br >

alle kenmerken van een laptop dicht bij elkaar liggen , kan een hoeveelheid vloeistof meerdere onderdelen beschadigt tegelijk . Weersta de verleiding om te eten en te drinken in de buurt van uw laptop . Kruimels kan krijgen tussen de toetsen en voer de belangrijkste machines , en een onhandige slip met een kopje koffie kan het leven van uw laptop mee naar een onverwacht einde .
Controleren Kabels Regelmatig

Omdat je beweegt veel rond met een laptop , kan stroomkabels gemakkelijk rafelig , poseren een elektrisch gevaar voor de veiligheid . Controleer regelmatig , en vervangen of repareren met isolatietape wanneer nodig.
Keep It in Sight

Bij het lopen rond , houd uw laptop met u te allen tijden , goed vastzitten met een schouderriem . Bij het reizen in onbekende plaatsen , de verleiding weerstaan ​​om het neer te zetten , vooral op drukke locaties , zoals luchthavens en busstations . Dieven kunnen wachten voor slechts een dergelijke kans .
Back -up Gegevens

Als u belangrijke gegevens op te slaan op uw laptop , houdt een back-up van uw harde schijf inhoud . Online backup diensten omvatten Dropbox.com , ElephantDrive.com en Mozy.com . Als alternatief , opslaan op een externe harde schijf . Als u niet belangrijke documenten opslaan , ze verliest u permanent als u uw laptop verliest om diefstal of beschadiging . Corey Sandler , auteur van " Laptops All - in - One voor Dummies , " adviseert laptop gebruikers om " altijd van uitgaan dat de volgende keer dat u probeert om op uw computer aan te zetten zal het weigeren te reageren . "
Run anti - virus Software

downloaden anti - virus software van een site, zoals McAfee.com , Symantec.com of Sophos.com . Houd het ingeschakeld voortdurend om de harde schijf tegen virussen en andere bedreigingen , zoals malware te beschermen . De meeste betaalde anti - virus software wordt geleverd met een firewall , die ongeoorloofde communicatie blokkeert en naar uw laptop .

Previous: Next:
  laptops
·AMD 64 X2 -configuratie-inform…
·Hoe te Laptops verbinding naar…
·Hoe je het scherm op een IBM T…
·Dell Vs . Sony Notebooks 
·Acer Aspire 5100 Specificaties…
·Is mijn laptop Trackpad Multi …
·Hoe de Ventilatorgeluid op een…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Hoe te Tap uitschakelen om te …
  Related Articles
iPad Tips 
iPad Tips en hints 
Tips voor het opzetten van een iPad 
Apple iPad Tips 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
  Hardware Articles
·Wat is een capacitieve touchscreen 
·Hoe je jas Blow Out Stof in een laptop 
·Hoe te Externe Laptop Schijven Sluit aan…
·Hoe kan ik een verwijderde harde schijf …
·Hardware Problemen op de Dell 8250 PCI S…
·Hoe de ventilatorsnelheid van een CPU wi…
·Hoe maak je een TI - 89 wilt zien in Rad…
·Hoe USB upgrade naar USB2 
·Dell Intel Pentium T4200 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com