Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een Compaq Presario C300 Demonteer
Weten hoe u uw Compaq Presario C300 laptop uit elkaar te halen zal u toelaten om uw machine te upgraden of vervangen kapotte onderdelen op je eigen plaats van beschietingen uit geld om een ​​computer reparatie winkel . Als u de behuizing aan de onderkant van het apparaat zal u toegang geven tot een aantal onderdelen en schroeven van de computer die de interne onderdelen op hun plaats te houden . Het verwijderen van het toetsenbord geeft u gemakkelijk toegang tot het moederbord , processor , ventilator en koellichaam componenten. Wat je nodig hebt
Flathead schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw Compaq Presario C300 laptop . Ontkoppel alle kabels en apparaten aangesloten op de machine , zet de laptop ondersteboven en plaats deze op een vlak oppervlak met de achterkant van de laptop binnen handbereik . Kopen van 2

Duw het lipje op de klep , gelegen boven de rechterkant van de batterij , naar links om de batterij los te maken van de Compaq Presario C300 laptop , verwijder dan de batterij .
3

Verwijder de twee schroeven aan de onderkant van de batterij baai met behulp van een kruiskopschroevendraaier nodig om de afdekking van het toetsenbord los te maken .
4

Draai de laptop , zodat de kant die naar boven opent het dichtst bij u , verwijder vervolgens de twee schroeven van de bovenkant van de harde schijf cover, gelegen in het lagere midden van de Compaq Presario C300 laptop . Verwijder het deksel .
5

Trek de harde schijf beugel aan de rechterrand van de harde schijf bay , verwijder deze vervolgens uit de laptop .
6

Verwijder de schroef aan de rechterkant van de geheugenmodule /Mini Card cover, gelegen net onder het batterijcompartiment in het centrum van de Compaq Presario C300 . Verwijder het deksel . De geheugenmodule is gelegen aan de linker kant van de baai .
7

Duw de klemmetjes aan de korte zijden van de geheugenmodule weg van de module , waardoor de module naar boven te kantelen . Trek de geheugenmodule uit de sleuf .
8

Verwijder de schroef in de linkerbenedenhoek van de geheugenmodule /Mini Card compartiment .
9

Insert a platte schroevendraaier in de ruimte aan de linkerkant van het compartiment en kantel de schroevendraaier naar rechts om de optische drive lichtjes duwen .
10

Pak het zichtbare optische station langs de achterkant linkerrand van de Compaq Presario C300 laptop en verwijder deze uit de machine .
11

Zet de laptop op de kop met de kant die opent naar u toe . Open de monitor en duw het helemaal naar achteren .
12

Steek een platte schroevendraaier in de lipjes achter de " F1 ", " F5 ", " F11 " toetsen " Insert " en wrikken iets omhoog om de afdekking van het toetsenbord los te maken . Verwijder de afdekking van het toetsenbord .
13

Verwijder de schroeven achter de " F1 ", " F5 ", " F11 " en toets " Insert " , til de achterkant van het toetsenbord en plaats de bovenkant van het toetsenbord naar beneden aan de voorkant van het touchpad .
14

Duw de zwarte noppen aan elke kant van het toetsenbord lintkabelconnector op de laptop omhoog , in de richting van de monitor , om het lint kabel los . Trek de lintkabel uit de Compaq Presario C300 laptop en verwijder het toetsenbord .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je RAM installeren in een …
·De Acer Aspire 5570 was , voor…
·Hoe de resolutie op een Acer A…
·Hoe maak ik gebruik van een an…
·De beste Grafische Laptops 
·Hoe de draadloze kaart vervang…
·Hoe kan ik een omvormer op een…
·Hoe te openen een Toshiba Tecr…
·Specs van de Compaq Presario C…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Waarom worden mijn Laptop Speakers Het m…
·Informatie over Foxconn Moederborden 
·Hoe installeer ik een Floppy Drive in De…
·Hoe maak je een SIM- Slot ontgrendelen i…
·Hoe om bestanden te kopiëren van UDF -f…
·Hoe maak je een opstartbare USB- stick v…
·Hoe kan ik een Sony CD Writer Test 
·Mijn Wireless Adapter Houdt uitschakelen…
·Hoe de scrollbar Controle op een Wheel M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com