Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De beste Grafische Laptops
Niet alle laptops zijn gebouwd hetzelfde. Weten welke het beste is voor uw behoeften is essentieel bij het starten van je carrière . Voor grafisch ontwerp kunstenaars , het vinden van de beste laptop gaat verder dan het nieuwste model te verdiepen in rekenkracht , geheugen capaciteiten en compatibiliteit van programma's . In de huidige laptop markt , is het belangrijk om te weten hoe de meest populaire laptop bedrijven , zoals Apple , HP en Sony , een stapel liggen als het gaat om hun macht in de grafische vormgeving . Apple MacBook Pro

In de laatste tien jaar , heeft de Apple MacBook synoniem geworden met communicatie carrière , zoals grafisch ontwerp . De nieuwe MacBook Pro biedt ofwel een i5 of i7 processor die twee keer zo snel als het vorige model werkt . Deze processors kunnen grafisch ontwerpers naar de inhoud van externe bronnen en gedownloade programma's laden zonder het lange wachten . Samen met een hogere verwerkingscapaciteit , de MacBook Pro is compatibel met de meest populaire programma in de grafische vormgeving . Programma's uit de Adobe pak zoals Dreamweaver , Flash en Illustrator zijn gebouwd en gecodeerd om naadloos samen te werken met de MacBook Pro , waardoor ze werken op een verhoogd rendement niet gezien in de vorige modellen . Met ingang van oktober 2010 , de prijzen beginnen bij $ 1299 , waarvan de MacBook Pro de duurste van de graphic -design laptops op de markt maakt .
HP Pavillion Dv8T Series

Uitgerust met nieuwe i5 of i7 processor van Intel , de HP Pavilion DV8T wordt standaard geleverd met Microsoft Windows 7 , waardoor de laptop het optimale niveau van efficiëntie voor een PC . De rekenkracht zorgt voor hogere downloadsnelheden , evenals een snellere reactie van de programma's die u op uw computer gebruikt . Voor grafische kunstenaars , dit elimineert de wachttijd als het gaat om het zien van uw eindproduct , te downloaden naar uw eigen website of het verzenden van het product naar een klant . Programma's van de Adobe grafische suite , zoals Illustrator , Dreamweaver en Flash werken goed met de DV8T , maar ze werden niet gemaakt met het in gedachten . Met ingang van oktober 2010 , de startprijs is $ 1099 , waarin de HP Pavillion DV8T minder duur dan andere laptops voor grafisch ontwerp maakt . Deze laptop is een goede optie voor grafisch ontwerpers met een beperkt budget .
Sony Viao F-serie

Lichtgewicht en gestroomlijnd , de Sony Viao F-serie wordt geleverd met de intel i7 processor amp haar verwerkingssnelheid . De grotere high - definition scherm kunt u meerdere grafische vormgeving projecten te bekijken in een keer voor een maximale efficiëntie . De Viao F-serie wordt geleverd geïnstalleerd met Windows 7 . Met ingang van oktober 2010, vanaf prijs van deze laptop is $ 999 , waardoor de Viao F-serie een goedkope manier om uw grafische vormgeving carrière te starten .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Windows- scher…
·Hoe maak je een Backlight Inve…
·Hoe uit elkaar te halen een To…
·Beste Laptops 
·Hoe maak je draadloos afdrukke…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 8…
·Panasonic Toughbook CF - 50 Sp…
·Wat maakt een laptop Hot ? 
·Kwaliteiten Studenten nodig he…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop Moederbord 
·Hoe te gebruiken Dell IR afstandsbedieni…
·Wat is een Laser Printer Fuser 
·Is het mogelijk om Laptop Videokaarten u…
·Wat voor soort schijf van mijn computer …
·Hoe te starten vanaf de schijf in het BI…
·Hoe je op afstand toegang tot een USB-hu…
·Hoe maak je een Flash Drive voor PC 
·Welke hardware is nodig om video-opname …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com