Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Beste Laptops
Winkelen voor een betaalbare laptop zou een nachtmerrie zijn, omdat met lage kosten komt de aanname van lagere kwaliteit . Maar dat is niet altijd het geval en met een beetje van het onderzoek en vergelijking van een grote waarde laptop kon komen tegen een betaalbare prijs . Laptops kunnen kosten meer dan $ 2000 op keer , maar wees maar niet bang er veel voor veel minder die er zijn . Dell Inspiron

De Dell Inspiron is een top-selling instapmodel laptop voor vele jaren . Core systemen kunnen meestal worden gekocht voor minder dan $ 500. Systemen zijn voortdurend upgraden en steeds sneller en beter met elk jaar . Basismodellen van de Inspiron zijn altijd goed en betrouwbaar genoeg laptops voor dagelijks gebruik . Ze komen in een reeks van kleuren voor kinderen en studenten die willen een trendy look voor hun systeem . Economie systemen , zoals de Dell Inspiron bevatten meer dan genoeg harde schijf ruimte voor dagelijks gebruik . Echter , ze hebben meestal een minimale hoeveelheid RAM geheugen standaard komt . Maar toch een koopje . Dell-laptops worden geleverd met een eenjarige basic service plan garantie .
Acer Aspire

De Acer Aspire modellen zijn een betrouwbare en budgetvriendelijke waarde . Een economie -systeem kan worden gekocht voor goed onder de $ 500 in de winkels en online . Intel-processors en de nieuwste versie van Windows is altijd beschikbaar op alle laptop modellen , ongeacht de fabrikant . In oktober 2010 , " PC Magazine " beoordeelden de Acer Aspire AS5742Z - 4097 model 3 - uit-van - 5 sterren zeggen het, " behandelt de basisprincipes door het leveren van een dual - core CPU , een ruime 15,6-inch scherm , en een webcam , , terwijl een verdubbeling neer op de garantie , het verstrekken van twee jaar van de dekking . " De twee - jaar garantie is leuk om te hebben als je in de markt bent voor een economie laptop in het geval er iets mis zou gaan met uw investering .
Gateway NV -serie

De Gateway NV -serie laptops beginnen bij $ 450, met ingang van oktober 2010 , en samen met haar concurrenten bieden veel waar voor uw geld . De standaard instapmodel wordt geleverd met een 15 - inch scherm . Maar wat stelt Gateway economie laptop onderscheidt van anderen is de hoeveelheid RAM -geheugen beschikbaar zijn in de entry- level NV -serie model . Was het dubbele van dat van de Dell en Acer . RAM -geheugen is belangrijk in de zin dat het u toestaat om meerdere taken op de computer gelijktijdig uitvoeren met minder kans van het scherm lag of programma's worden ingevroren .
Black Friday en andere feestdagen
< br >

Een koopje laptop kan vaak worden gescoord door winkelen op vakantie , het zoeken door middel van wekelijkse circulaires , of uit te gaan in de vroege ochtenduren van Black Friday . Laptop aanbiedingen zijn meestal de beste op Black Friday , maar minst overvloedig in termen van kwantiteit . De meeste winkels aanbieden , laten we zeggen , een $ 300 laptop op Black Friday , vaak minder dan 25 op voorraad die ochtend . Dus er vroeg !
Wholesale Clubs

Groothandel clubs
, als je een actief lidmaatschap , kan een andere plaats om een ​​goede deal te krijgen op een laptop te zijn . Groothandel clubs hebben concurrerende prijzen en bovendien hebben meestal coupons in de winkel of coupon boeken die wordt gepost elke maand aan de leden . Deze coupon boeken kunnen soms aanbiedingen voor maar liefst $ 150 korting op de normale prijs . Het is de moeite waard tijdens je zoektocht .

Previous: Next:
  laptops
·Laptop harde schijf installati…
·Specs voor de Compaq 6820s 
·Laptops zijn een geweldig hulp…
·Wat is de NIC op mijn laptop? 
·Hoe je SSD installeren in X41 
·Inspiron 1525 Vs . Pavilion DV…
·Hoe maak je een Winbook herste…
·Hoe te formatteren Windows XP …
·Hoe de helderheid van het sche…
  Related Articles
Top Board Game iPad Apps 
Top Picks voor iPad Apps 
Het uitleggen van de symbolen op de top …
De beste Laptops voor onder $ 400 
Top Tablet PC Software 
Top 10 Touch Screen Apparaten 
Tabletten vs Laptops 
Wat doet de lichtsensor op de top van de…
Hoeveel waarde doet een iPad te verlieze…
  Hardware Articles
·Hoe te vervangen een Presario 2100 Inter…
·Hoe maak je Voeg een tweede SATA harde s…
·Wat is de min 12 Volt op moederborden vo…
·Hoe te Audio Output Devices bijwerken 
·Draagbare Vs . Desktop externe harde sch…
·Hoe te Kodak inktcartridges Fill 
·DIY waterkoeling voor een PC 
·Hoe kan ik geheugen Into een Dell Inspir…
·Kan ik een Fujitsu harde schijf in mijn …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com