Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Hoeveel waarde doet een iPad te verliezen met Surface Krassen
Apple rolt vaak uit nieuwe versies van de iPad , dus sell-back waarde is belangrijk als je wilt de nieuwste editie krijgen - ? En een bekraste tablet is niet zoveel waard als een als - nieuwe tegenhanger . Het goede nieuws is dat er een manier is om een prijs te zetten op die recente scuff en uit te vinden waar je kunt nog steeds boven dollar voor uw iPad . Verder is het voor mensen die op zoek om uw investering te beschermen , zijn er een verscheidenheid aan accessoires om schade in de eerste plaats te voorkomen . Verminderde Value Bij Verkoop - Back

goed Ervan uitgaande dat de iPad functies , is er geen waterschade en de USB-kabel en voedingsadapter zijn opgenomen , is er nog steeds een significante daling waarde op een bekraste iPad , afhankelijk van het inkoopprogramma . Een inkoopprogramma is een website of een bedrijf dat een gift card of contante waarde voor gebruikte tabletten , en een ieder plekken een andere waarde op cosmetische perfectie zal aanbieden . Met ingang van de datum van publicatie , schat op een 16GB iPad 2 , iPad Retina 4e generatie en iPad Mini onthullen overal van een 11 procent naar 19 procent daling van de waarde . Eigen Hergebruik van Apple en Recycleprogramma verlaagt waarde ongeveer 19 procent voor kleine krassen op het display en gematigde krassen op de behuizing . Ze zullen echter boven dollar betalen als het krabben is alleen op de behuizing , en niet op het display . Gazelle.com biedt ongeveer 12 procent minder op gebruikte iPads met normale slijtage - en - scheur versus een vlekkeloze , als - nieuwe. Koop Mijn Tronics vraagt ​​om een ​​" fysiek vlekkeloze ' apparaat met geen tekenen van gebruik voor top dollar , maar de waarde daalt met ongeveer 11 procent voor een iPad met kleine slijtage en krassen
Repareren Krassen < br . >

voor het verkopen van uw iPad , kunt u overwegen de vaststelling krassen opgelopen op uw apparaat . Echter , zonder uitgebreide garantie dekking , kan dit duur en onnodig . AppleCare + , een 2 - jaar verlengde garantie aangeschaft binnen 90 dagen van het verwerven van een iPad , is $ 99 en omvat twee reparaties van accidentele schade ( met een $ 49 kosten ) , met inbegrip van krasjes op het oppervlak . Als u eerder kocht de verlengde garantie , kan het de moeite waard om die dekking te gebruiken om krassen te repareren , anders is het te duur voor dit doel alleen. U kunt er ook voor kiezen om het apparaat repareren door een onafhankelijk bedrijf hebben , maar gezien het aantal buy - back programma's die een beschadigd apparaat zal nemen , is dit waarschijnlijk niet nodig zijn.
Voorkomen scherm Krassen

Krassen
op het oppervlak van het scherm zijn waarschijnlijk de meest schadelijke locatie voor schade , omdat ze het apparaat bruikbaarheid kunnen beïnvloeden . Screen protectors bieden significante krasbestendigheid variëren van $ 20 tot $ 70 op het moment van publicatie , volgens Digital Trends . Echter , terwijl de eerdere iPad 2 veel voordeel kunnen halen uit deze producten met weinig bijwerkingen , screen protectors met anti - glare eigenschappen kunnen retina displays te maken op nieuwere modellen zachter en wazig . Als u zich bezig met het handhaven verkoopwaarde vanaf het moment u uw aankoop , zal screen protectors waarschijnlijk een waardige investering . Zij kunnen het verschil tussen "uitstekend" staat en " goede toestand " op het moment van verkoop - back te maken .
Bescherming van het apparaat

Aangezien sommige sell - terug plaatsen geen onderscheid tussen het scherm en de behuizing krassen krassen , is het belangrijk om de conditie van de aluminium behuizing van de iPad overwegen . Apple stelt dat de behuizing is bestand tegen normale slijtage , maar u kunt het krabben . Apple en andere onafhankelijke bedrijven bieden gevallen , waaronder enkele die het scherm te dekken wanneer het niet in gebruik is . Een aantal nadelen aan de gevallen zijn de toegevoegde bulk aan de dunne iPad ontwerp en verzwijgen van de esthetische eigenschappen , maar zaken worden ook verkocht in de vele kleurrijke en leuke ontwerpen .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Verschil tussen Digitizer & To…
·Hoe te praten met mensen met M…
·AmpliTube iPad Sound Problemen…
·Wat is het verschil tussen een…
·Specs voor Microsoft tabletten…
·Android Toegankelijkheid werkt…
·Ik kan niet in de WiFi- wachtw…
·Hoe maak je een Touch Screen i…
·Voordelen en nadelen van een e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te openen Gegevens DVD-discs op een …
·Lexmark inktcartridges is compatibel met…
·Hoe maak je een college Notebook Laptop …
·Hoe om notities te maken op de HP Slate 
·Hoe de lay-out van een LAN 
·Hoe te Refill een HP 99 inktcartridge 
·Hoe te Asus software te verwijderen op e…
·Waar kan ik een laptop te krijgen voor e…
·Voordat USB poorten werd standaard op co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com