Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de resolutie op een Acer Aspire 5520 Verbeteren
De Acer Aspire 5520 laptop heeft een 15 1/3-inch monitor met een native resolutie van 1280 x 800 . Als u niet werkt met het scherm in deze resolutie , zal het display hebben slechte kwaliteit en de kleuren worden weergegeven uitgewassen . Als u niet in staat om de resolutie te verhogen zijn , dan kunt u een probleem met uw videokaart drivers hebben . De Aspire 5520 wordt geleverd met ofwel een ATI of nVidia dedicated grafische kaart of een geïntegreerde ATI grafische chip , afhankelijk van het exacte modelnummer . Instructies
1

Start uw laptop en log in op ramen. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer ' Schermresolutie . " Kies de aanbevolen instelling , 1280 x 800 . Laat de andere instellingen op hun standaardwaarden. Klik op " OK " om de resolutie te veranderen en sluit het venster . Als deze resolutie niet beschikbaar is , ga dan naar stap 2 . Kopen van 2

Raadpleeg de specificaties van uw laptop om uit te vinden welk type videokaart heeft . Deze moeten worden geschreven op de doos dat de computer kwam , of met uw ordergegevens . Als er een probleem is met de videokaart drivers , is het onwaarschijnlijk dat u in staat om uit te vinden met behulp van de computer zelf zal zijn .
3

Open uw webbrowser en ga naar de home page van uw grafische kaart fabrikant . Dit zal ofwel nVidia of ATI . Download de nieuwste stuurprogramma's voor uw besturingssysteem en de grafische kaart . Als alternatief , download de drivers van de officiële website van Acer , hoewel de graphics drivers zal niet zo up-to - date . Om precies nagaan welk besturingssysteem u gebruikt , opent u het menu 'Start' en klik met de rechtermuisknop op " Computer " en kies "Eigenschappen . " Onder de sectie "Systeem" , zal het ook zeggen of het besturingssysteem 32- bits of 64 -bits . Het besturingssysteem vereist driver compatibel is met het.
4

Open de driver installatie programma . Voor de meeste gebruikers , de standaard installatie-opties zijn voldoende . Klik op " Next " en wacht tot de driver bestanden worden uitgepakt . Klik op " Next " opnieuw en volg de aanwijzingen op het scherm totdat de bestuurder begint te installeren . Wanneer de installatie is voltooid , wordt u gevraagd de computer opnieuw op te starten . Herstart de computer en log in als normaal . De resolutie moet automatisch teruggezet op de standaardinstelling van 1280 x 800 .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te formatteren Mijn HP DV8…
·Hoe je de harde schijf vervang…
·Toshiba 2800 - S201 Specificat…
·Hoe de monitor vervangen voor …
·Hoe kan ik een laptop Shift Ke…
·Specificaties voor de Toshiba …
·Instructies op het LCD- scherm…
·Hoe de RAM wijzigen op een IBM…
·Hoe kan ik een laptop verplaat…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de iMac Pack 
·Hoe Memory Voeg toe aan een computer 
·Hoe om te gaan Van 14,8 naar een 11.1V L…
·Hoe de VGA TV Bepaal Out functie 
·Hoe maak je Typ een Superscript nummer 
·Hoe maak je een CDFS verwijderen van een…
·Hoe te Exponenten met het toetsenbord 
·Hoe je dvd toevoegen Covers naar Apple T…
·Hoe te Connect Mijn TV aan mijn laptop a…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com