Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Toshiba Satellite M35 - S3592 Specificaties
De Toshiba M35 - S3592 is een laptop computer op basis van de Intel Centrino mobile computing platform . Het biedt een uitgebreide multimedia-functie instellen in combinatie met ruime opslag en draadloze netwerken . Gezien het grote scherm en brede mogelijkheden , is ook een relatief kleine en lichte computer gemakkelijk reizen. Schijven

Een 40 gigabyte verbeterde IDE harde schijf draaien bij 4.200 toeren per minuut is de primaire opslagapparaat van de computer . Het heeft ook een combinatie dvd - rom -lezer en CD -lezer en schrijver als zijn optische drive . Hoewel het technisch niet een drive zijn ingebouwde SD-kaartsleuf kunt u ook uw verwijderbare SD- opslag te gebruiken als een verwisselbare schijf . | Video

Een Nvidia GeForce video , controller met 32 megabyte aan eigen videogeheugen komt op het moederbord AGP bus . Hij rijdt 15 - inch WXGA breedbeeldscherm van de computer met een resolutie van 1280 pixels breed en 720 pixels hoog en kan een resolutie tot 2048 pixels breed en 1536 pixels hoog op een extern beeldscherm te genereren .
< br > processor

De M35 - S3592 's Centrino chipset bevat een Pentium M processor . Deze low -power draw Pentium-processor heeft een kloksnelheid van 1,4 gigahertz en omvat een volledige megabyte level 2 cache geheugen . Het ondersteunt ook een systeembus snelheid tot 400 megahertz .
Memory

Toshiba schepen
deze computer met een 256 - megabyte stok van PC2100 DDR-geheugen is geïnstalleerd . Het heeft twee sleuven voor SODIMM geheugenmodules en passen maximaal een gigabyte per slot , waardoor de capaciteit twee gigabyte .
Havens

Een groot aantal poorten worden standaard geleverd op deze computer . De multimedia -mogelijkheden zijn onder andere een VGA-monitor -poort , S - video tv -uitgang , stereo microfooningang en een stereo hoofdtelefoon uitgang . Extra randapparatuur kan worden aangesloten op een van de drie USB-poorten , om zijn erfenis parallelle printerpoort of haar IEEE 1394 i.Link /Firewire -aansluiting . Naast de ingebouwde draadloze netwerkmogelijkheden , het heeft ook een standaard RJ - 45 Ethernet-poort en zelfs een RJ - 11 modulaire telefoon connector voor zijn 56k modem . Tot slot , het heeft een Type II PC Card -slot , SD-kaartslot en infrarood ontvanger /zender poort.
Dimensions

Deze Toshiba M35 -serie computer weegt £ 6,2 en maatregelen 14,1 cm breed , 10,6 cm diep en 1,4 centimeter dik . De zes - cell lithium-ion batterij, die 4400 milliampère - uur van de macht slaat , voegt circa 0,7 pond om het gewicht van het systeem .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een IBM ThinkPad F…
·Hoe de Top Cover Assembly verw…
·Hoe Laptop Memory Reinig 
·Wat heb ik nodig om een laptop…
·Hoe te verwijderen en vervange…
·Dingen om uw laptop Heb Snelle…
·School Laptop Beleid 
·Hoe de trackpad uitschakelen o…
·Laptop Bags for Kids 
  Related Articles
Hoe de videokaart vervangen in een Toshi…
Hoe maak je een videokaart wijzigen in e…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Hoe de videokaart upgraden voor een Tosh…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
Hoe maak je een videokaart vervangen in …
Hoe kan ik een Toshiba Laptop videokaart…
Hoe maak je een Toshiba Satellite videok…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
  Hardware Articles
·Wat is een ASUS P5K E ? 
·Hoe je RAM te verwijderen van een laptop…
·Hoe maak je een Recordable & Rewritable …
·Dell C600 Batterij laadt niet op 
·Hoe te Clean My Black MacBook Pro 
·Hoe kan ik een laptop Disk Clone 
·Hoe maak je een Bluetooth-headset synchr…
·Hoeveel Gedrukt Pages is een Megabyte 
·Wat is een Kindle Edition van een boek ?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com