Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Toshiba Tecra 2100 P4 Specificaties
Toshiba liet de Tecra 2100 P4 in 2002 . Leren van de grondbeginselen van de hardware mogelijkheden van uw computer kunt u evalueren hoe geschikt het zal zijn voor uw beoogde gebruik . Hoewel het is nu stopgezet , specificaties van het toestel zijn nog steeds beschikbaar via de Toshiba homepage . Bij aankoop van een nu - beëindigde laptop , overwegen beschikbare hardware-upgrades . CPU en geheugen

De Toshiba Tecra 2100 P4 heeft een Mobile Intel Pentium 4 -processor die in staat is het uitvoeren van op 1.60GHz . Het heeft een geïntegreerde 512KB Level 2 cache met een Intel 845P chipset systeem . Het apparaat is uitgerust met 1024MB DDR SDRAM .
Display en Video

De Toshiba Tecra 2100 P4 heeft een 14,1 inch TFT active-matrix display met een resolutie van 1024 bij 768 . Het is in staat de ondersteuning van maximaal 16 miljoen kleuren op deze maximale resolutie . De unit heeft een NVIDIA GeForce4 420 Go videokaart met 16 MB extern videogeheugen . Het is geschikt voor 3D grafische versnelling met AGP 4x bus ondersteuning .
Audio en invoerapparaten

De Toshiba Tecra 2100 P4 heeft een 16 - bit stereo met Ali M1535B geïntegreerde software . Het heeft ingebouwde speakers , Direct 3D Sound , DirectSound 3D , en DirectMusic mogelijkheden . Het heeft Full Duplex en MIDI-ondersteuning . Het omvat microfoon en hoofdtelefoon poorten . Het apparaat wordt geleverd met een volledige 85 - key toetsenbord met 12 functietoetsen , samen met een aanwijsapparaat met scroll -knoppen .
Uitbreiding en Communicatie

De Toshiba Tecra 2100 P4 heeft twee expansie geheugenslots ( inclusief hoofd uitgerust geheugen ) , samen met twee PC- kaartsleuven . Het apparaat heeft een geïntegreerde V.90 56K -modem , geïntegreerde Ethernet-mogelijkheden , en optische geïntegreerde Wi - Fi-compatibel draadloos LAN .
Havens en Fysieke afmetingen

De Toshiba Tecra 2100 P4 bevat de volgende poorten : parallelle, seriële , RGB , USB , infrarood , composite tv - out , LAN , en modem . Het heeft een lengte van 12,4 cm , een breedte van 10,8 cm en een hoogte van 1,5 inch . Hij weegt in totaal £ 5,7 .
Veiligheid en Software

De Toshiba Tecra 2100 P4 heeft een HDD- wachtwoord toegang , systeemgeheugen , modem , en de interne HDD veiligheid , en een kabelslot . Het komt ook met een PC Card Fingerprint Reader . De Toshiba Tecra 2100 P4 wordt geleverd met de volgende software : . Microsoft Windows XP Professional , Adobe Acrobat Reader , Windows Media Player , Microsoft Internet Explorer , Toshiba Custom Utilities , en een elektronische gebruikershandleiding

Previous: Next:
  laptops
·De Sibelius muzieknotatie soft…
·Dell Inspiron 1525 toetsenbord…
·Hoe maak je een Compaq 7588 Co…
·Hoe stel ik de ventilator op e…
·Thinkpad 2373 Specificaties 
·Lenovo T30 en T41 Specificatie…
·Hoe maak je een Wireless Cable…
·Hoe om het toetsenbord schoon …
·Hoe te ReadyBoost gebruiken op…
  Related Articles
Hoe de videokaart vervangen in een Toshi…
Hoe maak je een videokaart wijzigen in e…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Hoe de videokaart upgraden voor een Tosh…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
Hoe maak je een videokaart vervangen in …
Hoe kan ik een Toshiba Laptop videokaart…
Hoe maak je een Toshiba Satellite videok…
Hoe maak je een grafische kaart te upgra…
  Hardware Articles
·Hoe maak je BIOS in een Toshiba Laptop T…
·Processor Definitie 
·Hoe maak je een 4GB flash-geheugen forma…
·Hoe maak je een Blu-ray ROM Marry een Mo…
·Verbinding maken met uw AT & T snelle in…
·Wordt 
·Hoe je Direct - verbinding met Macs via …
·iTunes zal niet openen op mijn MacBook P…
·Hoe kan ik extra geheugen installeren op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com