Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Inspiron 600M Specs
Met de technologische vooruitgang bewegen in een razend tempo , kan het voelen als computers verouderd zijn pas maanden nadat ze zijn vrijgelaten . Computerfabrikant Dell vrijgegeven van de Inspiron 600M in 2003 , en volgens Notebook review bleef op de planken tot 2005 . Het geheim van zijn lange levensduur op de markt was een combinatie van hoogwaardige specificaties die de computer veelzijdig en duurzaam te maken . Besturingssysteem

De user interface en het besturingssysteem zijn de manier waarop de computer communiceert met de gebruiker en vice - versa . De Inspiron 600M kwam voorgeladen met Windows XP , bijgewerkt naar Service Pack 2 . Dit besturingssysteem van Microsoft was het dominante besturingssysteem voor jaren en wordt nog steeds veel gebruikt vanaf eind 2010 .
Display en Graphics

De 600M is ontworpen voor maximale draagbaarheid en functies een 14,1 - inch Super Extended Graphics Array ( SXGA ) staat resoluties tot 1280 bij 1024 pixels . Bedienen van dit display is een ATI Mobility RADEON 9000 AGP 4X grafische versneller chip die DirectX 8.1 ondersteuning besturingssysteem beschikt over 32 megabytes ( MB ) van speciaal DDR -geheugen .
Processor

de kern van de prestaties van een computer is de processor , die bepaalt voor een groot deel hoe snel een computer ingewikkelde activiteiten evenals hoeveel activiteiten kunnen worden uitgevoerd op hetzelfde moment kan draaien . De 600M is uitgerust met een Pentium M 725 -processor die met snelheden tot 1,60 GHz kon lopen en had een 2 MB geheugen cache.
RAM

RAM
fungeert als korte - termijn geheugen en een computer geeft de gebruiker de mogelijkheid om complexe taken zoals gaming behandelen . Deze computer inclusief 512 MB 266 MHz RAM .
Opslag

Storage
, of ROM , fungeert als lange-termijn geheugen en slaat de computer bestanden , documenten , programma's en instellingen . De 600M is voorzien van een 60 gigabyte ( GB ) Ultra ATA harde schijf die informatie kan overbrengen met snelheden tot 4.200 tpm . Andere opties voor opslag zijn een 24x dvd lezen en cd - rw -brander combo -eenheid die kan branden tot 700 MB per schijf .
Connectiviteit

De Dell 600M beschikt over een intern 56K modem , een geïntegreerde Ethernet-poort en een dual-band interne draadloze netwerkkaart die geopereerd 802.11 a /​​b /g -frequenties .
Dimensions

Draagbaarheid
was de sleutel tot de ontwerp van de 600M en de totale afmetingen van de laptop zijn 12.4 cm bij 10,1 cm bij 1,3 inch met een gewicht van ongeveer 5,6 pond.

Previous: Next:
  laptops
·Mijn HP Pavilion DV 6000 start…
·Hoe je functietoetsen gebruike…
·Hoe te vertellen Welk type van…
·Kenmerken van de HP Pavilion Z…
·De verschillen in Business & C…
·Specificaties van de HP Pavili…
·De WiFi van mijn Asus G50VT we…
·Hoe een HP Compaq 2710P herfor…
·Hoe kan ik een Dell Laptop Doc…
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
Wat is het verschil in Inspiron & Vostro…
  Hardware Articles
·Dell Inspiron B130 Zal niet Read Data DV…
·Hoe te Oblivion Fix op een Logitech 
·Hoe Hook Up Speaker Wire op een computer…
·Hoe maak je Demonteer een Logitech Wirel…
·Hoe om al uw documenten overbrengen in W…
·Pros & Cons van MacBook 
·Hoe kan ik bestanden overbrengen naar ee…
·Hoe te scannen en Split op een Sharp MXM…
·Heeft de iPhone Configuration Utility We…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com