Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat is HDDO op een laptop?
Een laptop HDDO is de harde schijf . Laptop harde schijven kunnen worden ingebouwd of extern , afhankelijk van hoe groot je het opslag-en geheugencapaciteit nodig zijn , en worden geproduceerd door een aantal verschillende fabrikanten waaronder Fujitsu , Hitachi , Seagate en Toshiba . Vervangende laptop harde schijven komen vaak als kits en zijn garnituren, trays en montage caddies te helpen met assembleren . Password Storage

Laptop harde schijven
hebben de capaciteit om een grote lijst van wachtwoorden , meestal opgeslagen op de harde schijf controller element van het interne circuit op een verborgen locatie sector opslaan en ophalen . Nieuwe laptops maken gebruik van een extra BIOS - stijl wachtwoord , die kan worden gebruikt om vergrendelen alle hardware in het apparaat voor extra beveiliging van informatie .
Componenten

Harde schijven
drives ( HDD's ) zijn niet-vluchtig , random access apparaten gebruikt om digitale gegevens op te slaan en te verwerken . In de harde schijf zijn stijve platen die roteren op een as , aangedreven door een motor . Harde schijven zijn complex, maar niet bijzonder robuust en veel ingebouwde en externe bescherming tegen trillingen en stoten . Informatie van de laptop wordt gelezen met behulp van magneten en vervolgens overgebracht naar het plateau met ' write heads ", die drijven op een speciale film boven de platters , klaar om in actie te worden gezet .
Random Access Memory

Random Access Memory
( RAM ) , of " buffer " is waar de gegevens voor harde schijf verwerking in de laptop wordt opgeslagen op een lange termijn basis. De maximale grootte van random access memory in toegang optimalisatie is 32 MB . De rest wordt gebruikt in een zuster proces genaamd firmware uitvoeren . Niet te verwarren met de harde schijf RAM met zijn grotere tegenhanger , de hele laptop geheugen , die vaak neemt het bufferen van het besturingssysteem wanneer dat nodig is .
Platter Technology

schotels, een van de belangrijkste onderdelen van laptops harde -schijfeenheden , worden verdeeld in " zones ". Moderne harde schijven hebben tussen de 15 en 20 zones . De belangrijkste reden voor pogingen om het aantal zones te verhogen is om de efficiëntie van de harde schijf te verbeteren . De zones kunnen gegevens worden gelezen en geschreven in een meer effectieve , ruimte - gebruik weg , een beetje zoals het maken van parkeerplaatsen op een superstore . Als enorme gaten werden gelaten tussen elke parkeerhaven , zou minder auto's passen op het parkeerterrein , zodat ze dichter bij elkaar geplaatst en ontworpen om te passen om elkaar binnen een efficiënte , ruimtelijk - grid , die meer van de beschikbare ruimte verbruikt . " Tracks " zijn ook belangrijk . Zij zijn als de paden tussen de parkeerplaatsen . Zij vertegenwoordigen de cursussen de hoofden nemen als zwevend boven de platters , steken gegevens in en in kaart brengen van de gegevens . Metingen van deze processen en ruimtes worden genomen in bits per inch ( BPI ) .
Solid State Drives

Solid State Drives
( SSD's ) zijn anders dan HDD's in dat zij geen bewegende onderdelen zijn beter bestand tegen schade en vibrerende beweging in het algemeen . Ze kunnen beter passen bij uw eisen . Solid state geheugen slaat de data in plaats van de standaard rotoren van de traditionele omvormer . Volgens PC-Tech Guide , ze zijn ook sneller als gevolg van hun structuur , en kan een 30 seconden opstarttijd bereiken op sommige computers .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe om stof te verwijderen van…
·Hoe kan ik een Acer Aspire 531…
·Hoe het LCD scherm vervangen o…
·Het upgraden van een Dell Insp…
·Toshiba M45 Specs 
·Hoe maak je een Airport -kaart…
·Hoe Hook Up My Vista laptop op…
·Soorten Laptops 
·Ik gemorste koffie op de lapto…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Wat is een AMD Athlon processor 
·Hoe weet ik of mijn computer Needs a New…
·Toshiba Tecra 9100 Specs 
·Hoe maak je een Poster Een HP All in One…
·Bij welke temperatuur zal een PC Process…
·Hoe u uw laptop Download Faster 
·Hoe installeer ik Extra geheugen op een …
·Hoe te openen een Solo 2550 Laptop 
·Hoe Schoon een SDHC -kaart 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com