Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Is Dell Inspiron 1100 Compatibel met Windows 7
Computergebruikers voelen zich vaak de wens om te upgraden van tijd tot tijd , en de Dell Inspiron 1100 - ? Een laptop van 2003 - is een machine die begint haar leeftijd . Als je zou willen om de kenmerken van een meer modern besturingssysteem te ervaren , de Inspiron 1100 voldoet aan de systeemvereisten voor Windows 7 . Echter, je bent waarschijnlijk te vinden dat het upgradeproces presenteert een probleem met device drivers . Dell Inspiron 1100 Specificaties

De Dell Inspiron 1100 is voorzien van een Intel Pentium 4 of Celeron -processor met een snelheid van ongeveer 2,0 GHz , afhankelijk van de configuratie aangeschaft . Het ondersteunt tot 1 GB RAM-geheugen . De harde schijf grootte varieert , als je nooit de harde schijf in uw Inspiron 1100 zijn opgewaardeerd , het heeft zeer waarschijnlijk een grootte van 20 tot 30 GB . De Intel Extreme Graphics adapter is compatibel met Microsoft DirectX 9 .
Windows 7 Systeemvereisten

Windows
7 vereist een processor snelheid van 1 GHz , minimaal 1 GB RAM , een harde schijf met een capaciteit van minstens 16 GB en een DirectX grafische adapter 9 . De Dell Inspiron 1100 voldoet aan deze eisen is voldaan indien het geheugen wordt opgewaardeerd naar de GB maximaal 1 die de computer ondersteunt . U kunt ook het nuttig zijn om de harde schijf upgraden vinden , zou zo weinig ruimte na het installeren van Windows 7 op de originele harde schijf blijven.
Device Driver problemen
< p > het primaire probleem met het installeren van Windows 7 op de Dell Inspiron 1100 is dat de computer werd gemaakt tijdens het tijdperk van Windows XP . Als zodanig heeft Dell geen Windows 7 drivers voor deze computer . Windows 7 vereist een videokaart met Windows Display Driver Model chauffeurs , die niet beschikbaar zijn bij Dell . Als u Windows 7 te installeren op de Inspiron 1100 met behulp van de Windows XP- display drivers , kunt u video- problemen ervaart .
Alternatief

Als u niet in staat om Windows 7 te installeren op zijn uw Inspiron 1100 , maar u wilt een nieuwer besturingssysteem dat software- ontwikkelaars zijn nog steeds actief bezig met proberen , probeer dan Linux in plaats daarvan . Als u het RAM-geheugen van de Inspiron 1100 upgraden naar het maximum van 1 GB , het voldoet aan de systeemvereisten van de Ubuntu Linux-distributie . Ubuntu is gratis te downloaden .

Previous: Next:
  laptops
·Heeft de Compaq 8510p Heb Infr…
·Het is tijd om te winkelen voo…
·Hoe kan ik een PCMCIA kaart in…
·Hoe maak ik Demonteer een Comp…
·Hoe kan ik Reboot een gerenove…
·Hoe je het LCD-scherm vervange…
·Hoe kan ik een HP Laptop Batte…
·Hoe maak je een Latitude D810 …
·Hoe de IBM ThinkPad Reset 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
Heeft mijn iPad opladen wanneer hij is a…
Wat is de Focus van de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe kunt u uw videokaart upgraden 
·Hoe om te controleren laptop batterij le…
·Hoe kan ik een externe harde schijf 
·Hoe te installeren Quad Core CPU 
·Mijn Logitech Speakers 5.1 X - 530 funct…
·Hoe te Jump - Start een moederbord 
·Zeven alternatieven voor de iPad 
·Specificaties van een ThinkPad 240 
·Wat kan ik iPad tablet computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com