Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te Overseas reizen met een laptop
Reizen overzee met uw laptop kan een stressvolle ervaring zijn . Om ervoor te zorgen dat uw reis naar het buitenland loopt zo soepel mogelijk verloopt is het belangrijk dat u volledig voorbereid op uw trip.Besides overwegen praktische punten zoals back-up van belangrijke bestanden , investeren in een beschermhoes te bewaren en verpakken van een overzeese adapter voor uw laptop , moet u ook rekening houden met beveiliging van de luchthaven en de douane beperkingen en procedures . Door het volgen van een paar eenvoudige stappen kunt u voor te bereiden op je laptop in het buitenland te brengen en ervoor zorgen dat uw reis is een succes . Wat je nodig hebt
Power adapter
Laptop case
Toon Meer Aanwijzingen
1

Back -up van alle belangrijke bestanden en alles te verwijderen dat u niet zal nodig hebben voordat u op reis overzee . Het maken van back-up bestanden zal ervoor zorgen dat u geen belangrijke informatie of werk verliezen . Personeel beveiliging van de luchthaven heeft het recht op inzage van uw laptop en de bestanden die u hebt opgeslagen op het, om zo te voorkomen dat onnodige complicaties te brengen alleen wat je nodig hebt . Kopen van 2

Koop een power adapter voor uw laptop . De fysieke stopcontact verschilt van land tot land , dus je zult een adapter voor uw laptop lader nodig hebt om uw computer in het buitenland te laden . Alles- in-een reis- adapters kan online op websites zoals Amazon , Roaming Fox gevonden worden , en pak je koffers voor zo weinig als $ 6.
3

Verpak de ontvangsten of registratie papierwerk voor uw laptop . Wanneer u naar huis terugkeren van uw buitenlandse reis , kunt u door de douane van uw land agenten worden gevraagd te bewijzen dat de laptop niet in het buitenland is gekocht . Onvermogen om te bewijzen dat je de laptop gekocht in uw eigen land zou kunnen resulteren in uw betalen van een flinke plicht belasting , dus vergeet niet om de ontvangsten pakken om complicaties te voorkomen .
4

Breng een back-up batterij voor de lange afstand vluchten . Als u van plan bent om uw laptop gebruiken tijdens de vlucht , kan er niet worden verkooppunten beschikbaar voor u aan te sluiten op in . Breng een back-up batterij , zodat u de bestaande kunnen vervangen als de stroom laag wordt.
5

Investeer in een zwaar gevoerde laptop draagtas of tas om je laptop te beschermen tegen beschadiging tijdens het reizen .
< br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe een HP Invent Laptop Krijg…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe maak je verbinding een Com…
·De specificaties van een Panas…
·Problemen met een Toshiba Sate…
·Hoe te houden een laptop Open …
·Hoe maak je een beschadigde De…
·Hoe te Turn Wireless -of uitsc…
·Hoe maak je een laptop batteri…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je toegang tot een Desktop uits…
·Hoe kan ik een Dell Studio Laptop werken…
·Hoe maak je een AMD computer te bouwen 
·Hoe maak je een lege pagina Fout op Inte…
·Hoe je HP Slimline S7520n PC RAM Install…
·De geschiedenis van de Bar Code Scanner 
·Hoe gebruik ik een laptop 's ingebouwde …
·Hoe te Connect & Set Up een 7.1 PCI Soun…
·Hoe maak je een iMac 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com