Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een laptop batterij langer te laten meegaan
De accu in een laptop zal duren meestal ergens 18-36 maanden . Deze overspanning is de verwachte levensduur van een batterij zonder extra stappen die de gebruiker . Maar als je een beetje extra tijd en zorg , zou je in staat zijn om de levensduur van uw laptop batterij te verlengen en maken het zelfs langer duren van dag tot dag . Wat je nodig hebt
Laptop accu
Toon Meer Aanwijzingen
Langdurige Battery Health
1

Probeer de batterij uit te nemen van de laptop wanneer niet in gebruik . Sommige laptop-batterijen zijn gemakkelijk te verwijderen , terwijl anderen dat niet zijn - bepaalde fabrikanten maken het onmogelijk om de batterij helemaal te verwijderen zonder het openen van de zaak op een manier die vervalt de garantie . Als dit het geval is met uw laptop , laat de batterij op zijn plaats . Kopen van 2

Houd de laptop en de accu op een comfortabele temperatuur . Blootstelling aan hoge hitte of extreme kou kan de accu beschadigen , niet om de laptop te vermelden .
3

De overgrote meerderheid van de moderne laptops gebruiken lithium - ion ( Li -of Li - ion ) accu's , die minder stress en gaan langer mee als ze niet volledig ontladen te ondergaan . Negeer verouderde advies ( gebaseerd op oudere accu -technologieën ) om de batterij volledig drain met elk gebruik , en alleen de batterij te gebruiken als dat nodig is.
Dag-tot -dag Charge
4

Verlaag de helderheid van uw scherm . Achtergrondverlichting van het scherm is een van de belangrijkste bronnen van energieverbruik - als je het te houden op het laagste niveau dat u comfortabel kunt gebruiken in de huidige licht , zal uw batterij aanzienlijk langer mee
5

Schakel of . dempen de sprekers op de laptop - gebruik hoofdtelefoon indien nodig om het stroomverbruik te minimaliseren geluid
6

sluit niet in onnodige externe harde schijven , luidsprekers , USB-apparaten of andere hardware wanneer de batterij in gebruik is . .
7

Sluit alle overbodige programma's af en schakel geplande taken zoals virusscans op de harde schijf en de processor te minimaliseren en de batterij te sparen .

Beperk het gebruik van games en video 8 . Grafische en geluid intensieve programma afvoer van de batterij sneller , vooral op laptops met dedicated grafische en geluidskaarten .
9

Wijzig energiebesparende opties voor uw laptop voor een maximaal behoud . In Windows kunt u de instellingen van het onderdeel Energiebeheer in het Configuratiescherm wijzigen, zodat de harde schijf en het scherm uit te schakelen na een paar minuten van niet- gebruik . Op Macs , kunt u toegang krijgen tot de Spaarder ruit Energie in de Systeemvoorkeuren om vergelijkbare resultaten te bereiken .

Copy CD of DVD informatie 10 naar de harde schijf . De laptop verbruikt minder energie als je dergelijke programma's vanaf de harde schijf draaien in plaats van het gebruik van de CD /DVD optische drive .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te openen een Acer TravelM…
·Hoe te wijzigen of instellen v…
·Hoe te testen de Acer Aspire O…
·Toegang tot een Toshiba Restor…
·Hoe je de harde schijf te verw…
·Hoe te onderhouden mijn laptop…
·Hoe maak je een Alienware M579…
·Gateway is een fabrikant van p…
·Hoe kan ik zet het volume op m…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om te controleren als uw laptop draa…
·Hoe kan ik een dvd -brander installeren …
·Wat is 64 - bits 
·Hoe een BIOS ASUS Recover 
·Apple A1093 Specificaties 
·Waar Is de Laser in My Disc Drive op mij…
·Creative Labs Ct7260 Specs 
·Problemen met SmartDisk FireLite 
·iTunes zal niet openen op mijn MacBook P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com