Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Dell Studio Laptop werken
Mee naar huis een nieuwe Dell Studio laptop is als het brengen van thuis een nieuw huisdier - je weet nooit precies waar je naartoe gaat om het te zetten en hoe je zal spelen met het tot je het mee naar huis . Laptops zijn zo alomtegenwoordig dat beginners vaak wordt beboet of stak de draak met met meer computer - geletterde vrienden en family.Learning de basisprincipes van het werken een Dell Studio laptop zal de basis leggen voor het vervullen van een immense hoeveelheid met uw nieuwe computer zonder dat u uw vrienden bedelen om je door alles . Instructies
1

Stel uw Dell Studio laptop in de buurt van een geaard stopcontact dat zich niet op hetzelfde circuit als op macht beluste apparaten zoals drogers , airconditioners of microgolven . Deze apparaten veroorzaken schommelingen in de macht die uw Dell Studio laptop kunnen beschadigen . Kopen van 2

Houd de laptop uit de buurt van magnetische velden , zoals grote luidsprekers en magneten . Deze velden kunnen verknoeien de gegevens op uw computer . Plaats de laptop in een gebied weg van direct zonlicht om schade door hitte te voorkomen ook.
3

Sluit de internet kabel aan de laptop . De haven zal zien als een gigantische telefoon poort en de kabel zal breken op zijn plaats met een zacht klikken .
4

Open het beeldscherm deksel op de Dell Studio laptop . Kijk voor een knop die is gemarkeerd als een cirkel met een lijn die gedeeltelijk doorheen. Dit is de power knop . Druk op deze knop om de laptop te zetten en laat de laptop om volledig op te starten .
5

Om de pijl ( cursor ) op uw Dell Studio laptop te verplaatsen , plaatst u uw vinger op het plein pad boven de twee knoppen onder het toetsenbord en sleep je vinger over dit pad . Druk onder dit pad voor een links - klik en de juiste knop voor een rechts-klik van de muis de linker knop . Dit plein pad heet de touchpad .
6

Beantwoord alle vragen van de laptop vraagt ​​je of dit de eerste keer dat u hebt ingeschakeld op uw computer . Als het niet , klik dan op je gebruikersnaam , voer uw wachtwoord in en druk op de " Enter " -toets in te loggen op de Dell Studio laptop . Je vindt jezelf op wat wordt het bureaublad met de naam .
7

Beweeg de muis om de gekleurde cirkel op de linker onderkant van je scherm . De ronde knop wordt genoemd de "Start" knop . Druk op de linker muisknop ( de linker knop van uw touchpad ) om het Startmenu te openen . Je lokaliseren programma's die u wilt gebruiken door met de linkermuisknop te klikken op " Alle Programma's" en de muis te bewegen door de menu's die verschijnen . Om een ​​programma te snel te openen , klikt u twee keer met de linker touchpad .
8

Klik op de knop 'Start' , dan is het woord " Documents " om de bestanden en documenten die u opslaat op uw computer te lokaliseren . Beschouw dit de archiefkast op uw computer .
9

Dubbelklik op de blauwe " E " met de cirkel eromheen aan de onderkant linkerkant van uw scherm . Deze balk onderaan heet je taakbalk en de foto's hier en op het bureaublad worden " iconen . " Dubbel - klik op dit icoon Internet Explorer opent , zodat u kunt reizen op het internet .
10

Type website adressen in de witte balk die gaat over de bovenkant van het venster van Internet Explorer en druk op de " Enter " toets om Dell Studio laptop instrueren om je naar die website .
11

Klik op de knop " Start" met je linker touchpad -knop , klik op de kleine pijl-rechts aan de rechterkant van het menu Start . Op de sub - menu dat verschijnt , klikt u op "Shut Down" een keer met je linker touchpad knop om uw Dell Studio laptop vertelt te sluiten en uit te schakelen . De computer zal werken voor een beetje en dan ga donker wordt als het helemaal wordt uitgeschakeld . Soms duurt dit een paar minuten als Microsoft nodig heeft om een update op uw computer te installeren .

Previous: Next:
  laptops
·Wat als ik Cracked het scherm …
·Hoe te openen een laptop Toshi…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron E…
·Hoe uw laptop Monitor Fleuren …
·ThinkPad T61 Componenten 
·Hoe maak je een SIM-kaart in e…
·ECS A535 Laptop Specificaties 
·Hoe je uitschakelen Caching op…
·Hoe de ventilator te reinigen …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de optische drive vervangen op een H…
·Hoe te verbinden Ribbon Cable 
·Waarom is mijn toetsenbord te typen Weir…
·Wat is een computer FSB ? 
·HP A1646x Specs 
·HP DC7600 Specificaties 
·Hoe te Downgrade Asus BIOS 
·Hoe kan ik gebruikte inktcartridges Dona…
·Hoe maak je een Logitech Webcam C250 te …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com