Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
ThinkPad T61 Componenten
De ThinkPad T61 komt in drie weergave stijlen : de 14.1 - inch TFT , de 14,1 - inch breedbeeld TFT en de 15,4-inch breedbeeld TFT . De veelzijdigheid van deze stevige en aantrekkelijke systeem blijkt uit de drie USB 2.0-poorten , twee bays voor PC Type - II kaarten , een Smart Card-sleuf en een vier - in-een kaartlezer toegang tot al uw handige gadgets . System Board

ThinkPad T61 notebooks zijn uitgerust met een Intel Core Duo-processor . Opties omvatten de T7100 1,8 GHz chip , de T7300 2GHz chip , de T7500 2,2 GHz chip of de T7700 2,4 GHz processor chip . Bovendien , de T7100 en de T7300 processors hebben een 4 MB L2-cache met een 667 MHz front - side bus , terwijl de T7500 en T7700 processors hebben een 4 MB L2-cache met een 800 MHz front - side bus . Al deze processors zijn ontworpen met behulp van Intel's verbeterde SpeedStep-technologie .
Toetsenbord

De T61 biedt een ingebouwd numeriek toetsenblok ontworpen voor comfort en maakt gebruik van een touchpad voor eenvoudiger en meer flexibele point - and-click taken. Een vingerafdruklezer zorgt voor een betere veiligheid op bepaalde ThinkPad modellen . De lezer is geïntegreerd in het toetsenbord en de polssteun is ontworpen om ongeautoriseerde toegang tot computers te voorkomen . Optioneel kunt u uw vingerafdruk te gebruiken voor het opstarten van de computer om de BIOS Setup Utility .
Memory

De ThinkPad T61 model notebook- computer is ontworpen voor ondersteunen een maximale geheugencapaciteit van 4GB . Door beperkingen in de Windows Vista 32 - bits besturingssystemen , kunnen computers met deze besturingssystemen alleen gebruiken tot 3 GB adresseerbaar geheugen . Als Windows Vista 64 is het besturingssysteem wordt gebruikt , tot de volledige 4 GB geheugen toegankelijk is . Deze computer wordt geleverd met PC2 - 5300 Non - Parity ( NP ) Double Data Rate Two ( DDR2 ) geheugenchips . Geheugenchip opties zijn van tussen de 256 MB tot 4 GB , met de PC2 - 5300 DDR2 SDRAM 667 MHz SO DIMM zijnde de enige geheugenchip aanbevolen voor zowel standaard als geheugenuitbreiding .
Harde Schijven

Verschillende harde schijven
worden ondersteund voor de ThinkPad T61 . Standaard maten zijn 60GB , 80GB , 100GB , 120GB and160GB . Het gebruik van een extra harde schijf in de externe Ultrabay wordt ondersteund . Ondersteunde rijsnelheden zijn ofwel 5400 rpm of 7200 rpm . Lenovo adviseert tegen frequent schakelen van de harde schijf als gevolg van mogelijke schade aan het systeem en . Zij beveelt het gebruik van een tweede harde schijf in het Ultrabay bij het verplaatsen van harde schijven wordt gewenst .

Previous: Next:
  laptops
·Wat is de beste laptop voor ee…
·DIY Docking Station 
·Informatie over de Compaq R300…
·HP Pavilion dv6000 Entertainme…
·De specificaties van een Lenov…
·Vaststelling van kabels in Lap…
·Wat is de Compaq Connection Ma…
·Hoe te MSI Wind 120 Gebruik vo…
·Verschil tussen T4300 en T4400…
  Related Articles
Fuji Electric Components 
Hoe de video hardware grafische kaart bi…
Hoe de grafische kaart te verwijderen va…
Componenten op een Graphics - Card Induc…
Drie kritische componenten voor een graf…
Wat zijn Tablet PC Componenten ? 
ThinkPad X201 Tablet Specs 
Bluetooth Problemen op een ThinkPad X60 
Een Noisy geluidskaart in mijn ThinkPad 
  Hardware Articles
·Hoe om te controleren firmwareversie op …
·Hoe te Waste Toner op in een Lexmark C75…
·Hoe maak je een Mac G4 harde schijf form…
·Kunt u Skype op een iPad ? 
·Hoe te branden van een film die meer dan…
·Hoe maak je een cd-recorder Reinig 
·Inktfilters Cartiridges Zet in uw printe…
·SATA harde schijf Laptop Moeilijkheden 
·Hoe te Win7 64bit installeren vanaf een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com