Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat is de beste laptop voor een bedrijf?
Laptops zijn een essentieel stuk van kantoorapparatuur voor de meeste bedrijven . Hoewel alle laptops hebben een basisontwerp , niet alle laptops zijn geschikt voor dezelfde behoeften . Zo zal een zakelijke gebruiker die werkt voornamelijk in een kantoor aan huis te schrijven code hebben verschillende behoeften van een mobiele road warrior die hun laptop gebruikt meestal voor client -presentaties . Gebruik

Beschouw het soort werk dat u verwacht te doen met uw laptop . Als u van plan op het runnen processor of grafisch intensieve applicaties , waaronder het programmeren van software of beeldweergave , wil je een laptop die een krachtige processor en een grote hoeveelheid geheugen heeft te kopen . Als u van plan over het gebruik van uw laptop vooral als communicatie-instrument op de weg , om e- licht webbrowsen controleren en te doen, kan een lichtgewicht laptop met een goede levensduur van de batterij te zijn belangrijker dan een flinke processor .
grootte

grotere laptops
hebben het voordeel van grotere beeldschermen evenals grotere toetsenborden , waardoor ze goede kandidaten voor een zakelijke gebruiker die wil een laptop te gebruiken in plaats van een groter bureaublad . Een nadeel grotere laptops is dat ze zijn groter en minder draagbaar dan kleinere laptops . Kleinere laptops kunnen meer draagbaar, maar kleinere economie modellen kunnen minder krachtige componenten hebben . Ultraportable laptops zijn een goed compromis tussen grootte en draagbaarheid , een combinatie van meer robuuste rekenkracht met een mobiel profiel , maar zijn over het algemeen duurder dan hun kleinere , lagere aangedreven tegenhangers .
Macht
< br

levensduur batterij > varieert tussen laptop modellen . Sommige laptops kunnen zes uur of meer duren op een enkele lading , terwijl anderen mogelijk nog maar drie uur of minder voor ze moeten worden aangesloten inch Meer krachtige desktop replacement laptops hebben de neiging om de batterijen te gebruiken in een veel sneller tempo dan de lagere aangedreven netbooks . Als u verwacht gebruik maken van uw laptop voornamelijk aangesloten op een stopcontact , dient de standaard levensduur van de batterij voldoende zijn. Als u verwacht dat het gebruik van de laptop tijdens het werken buiten het kantoor , moet je investeren in een laptop bekend om levensduur van de batterij .
Connectiviteit

meeste laptops
op de markt komen met geïntegreerde draadloze netwerkmogelijkheden , zodat gebruikers verbinding maken met draadloze netwerken thuis , op kantoor en overal een draadloze internetverbinding is beschikbaar. Zeer mobiele professionals kunnen willen investeren in een laptop die ook wordt geleverd met 3G -connectiviteit , waardoor de laptop om rechtstreeks verbinding met het Internet via een hoge snelheid mobiel netwerk , ongeacht of een draadloze netwerkverbinding beschikbaar is .
< br >

Previous: Next:
  laptops
·Specs voor een Intel Atom 
·Hoe kan ik een laptop Cover Pa…
·Uw Dell Inspiron 6000 laptop i…
·Hoe om te schakelen naar Outle…
·Hoe goed laptop kopen met goed…
·Hoe maak je een laptop goed sc…
·Hoe de Low Disk Space wissen o…
·Hoe te Numlock aan de slag met…
·Wat hebt u nodig voor een draa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Mac- computer herkent de muis 
·Hoe kan ik een Eee PC Beeldscherm rotere…
·Hoe maak je een nieuwe processor install…
·Bussnelheid op een A6838f 
·Hoe maak je uitschakelen van een Cyclic …
·How to Set Up SPDIF Met een USB geluidsk…
·Hoe Vergelijk Laptop Grafisch Chips 
·Hoe maak je een camera installeren op mi…
·Hoe dat te doen CD duplicatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com