Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe maak je een AMD computer te bouwen
Het bouwen van uw eigen computer kunt u precies welke onderdelen u wilt kiezen . AMD - gebaseerde systemen zijn zeer populair in dit opzicht , omdat zij bestaan ​​uit krachtige componenten die ook algemeen goedkoper dan hun concurrenten vanaf 2010 . U kunt eenvoudig monteren die componenten in de desktop -pc van je dromen . Wat je nodig hebt
AMD-processor met ventilator
moederbord compatibel met AMD CPU
RAM -modules
Harde schijf
Optische drive
Desktop PC case
Show More instructies
1

Plaats de AMD CPU in de CPU -slot op het moederbord . Duw de vergrendeling handvat op het slot naar beneden naar de CPU op zijn plaats te vergrendelen .

Place 2 van de ventilator die met uw AMD cpu kwam boven op het stopcontact en zet deze op zijn plaats door de uitbreiding voeten van de ventilator in de gaten die de aansluiting omringen op het moederbord . Draai de knop op de bovenkant van elke voet aan de ventilator op zijn plaats te vergrendelen .

Plaats 3 de geheugenmodule op een 25 graden hoek in het geheugenslot en druk voorzichtig omhoog tot 90 - graden . De geheugenmodule zal een hoorbare "klik " maken als het vastklikt . Herhaal dit voor elke geheugenmodule die u installeert .
4

Plaats voorzichtig het moederbord in de desktop- pc-behuizing en noot waar de gaten aan de randen van het moederbord lijn met de gaten in de bodem van de geval . Verwijder het moederbord en schroef de stootborden die met uw zaak kwam in deze gaten .

Place 5 het moederbord terug in de behuizing en schroef de raad van bestuur om de risers die u zojuist hebt geïnstalleerd . Zorg ervoor dat de plastic ringen tussen de schroeven en het moederbord te voorkomen dat kortsluiting in je PC te gebruiken .

Dia 6 van de optische drive en de harde schijf in de juiste sleuven in de zaak. Zet ze neer met schroeven en duw tegen hen om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn . Gebruik de SATA kabels die kwam met het moederbord naar de harde schijf en de optische drive aan de raad zelf aansluiten . Vergeet niet om ook de power connectors uit de case te sluiten op beide schijven als goed.
7

Sluit externe USB -en Firewire -poort kabels op het moederbord . Deze kabels zullen alleen aansluiten op hun geschikte apparaten , en in de juiste manier . Ook sluit de pc-luidspreker , de harde schijf toegang LED en schakelaar /LED aansluitingen van de zaak in het moederbord .
8

Sluit het toetsenbord , muis en monitor in de PC , gevolgd door de kracht kabel . Druk op de schakelaar op de zaak . Als uw computer opstart met een enkele piep uit de pc-luidspreker , dan is uw computer klaar is om een besturingssysteem geladen op het. Als de computer niet wordt ingeschakeld , controleer alle kabels die aangesloten op het moederbord zijn .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe maak je een gaming compute…
·Specs voor Dell Dimension 8400…
·Specificaties voor een Compaq …
·Specs voor de Lenovo ThinkPad …
·Hoe te Overclock een XPS 710 H…
·IBM ThinkCenter Desktop Specs 
·Hoe een HP desktop Put Back To…
·Compaq Presario 7594 Computer …
·Hoe maak je een PC Maak een te…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de videokaart wijzigen op een Inspir…
·Hoe kan ik VHS 
·Hoe te Documenten opmaken voor de Kindle…
·Mijn iMac G5 is Oververhitting 
·Hoe te Flicker verminderen met een ATI 4…
·Alienware 9750 USB 2 Problemen 
·Hoe maak je een moederbord vervangen in …
·Waarom DVD Drives Regelmatig Fail ? 
·Hoe maak je een WiFi-adapter toevoegen a…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com