Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een moederbord vervangen in een Dell Inspiron 1150
Soms sommige of alle van een Dell Inspiron 1150 ' s moederbord kan slecht gaan . Het moederbord zelf kan mislukken of de onderdelen die deel uitmaken van het moederbord ( zoals USB -poorten ) zou kunnen mislukken . In dit geval moet u het moederbord te vervangen . Het vervangen van een moederbord op de Dell 1150 vereist buurt volledige demontage van de laptop . Je moet voorzichtig zijn om te documenteren wat onderdelen en schroeven gaan waar om zo de laptop goed te monteren na vervanging van het moederbord . Wat je
kruiskopschroevendraaier ( nonmagnetized ) op Flathead schroevendraaier ( nonmagnetized ) op Hex schroevendraaier ( nonmagnetized ) Noodzaak
Vervanging moederbord
Toon Meer Instructions
1

Draai de laptop om zodat de onderkant naar boven en de scharnieren zijn naar u . kopen van 2

Duw de vergrendeling batterij -release naar beneden en houd deze vast terwijl u de batterij weg te trekken van de laptop . De vergrendeling batterij is zwart en is gelabeld met een witte afbeelding van een batterij . De batterij is bovenaan van de rechterkant van de laptop . Er zijn een paar van de ribbels op de batterij aan de onderkant die u kunt gebruiken om grip en trek de accu naar rechts en uit de buurt van de laptop .
3

Verwijder de vaste schijf uit de laptop . De harde schijf is in de linkerbenedenhoek van de laptop . Verwijder de schroef in de linkerbenedenhoek , aan de linkerkant , en de schroef ongeveer 1,5 inch boven die ene . Gebruik de ribbels op de harde schijf te grijpen en trek het station naar links en weg van de laptop .
4

Verwijder de twee rechthoekige plastic dekt die zijn duidelijk zichtbaar aan de onderkant van de laptop . Elk deksel wordt op zijn plaats gehouden door een schroef aan de onderzijde . Verwijder elke schroef en deksel van de laptop .
5

Verwijder de twee geheugenmodules van het midden -sleuf u door het verwijderen van de plastic covers in Stap 4 opengesteld . De geheugenmodules zijn plaats gehouden door twee metalen clips aan de linker en rechterkant van elke module . Duw de metalen klemmen uit elkaar tegelijkertijd . Dit zorgt ervoor dat de geheugenmodule op te duiken in een hoek . Verwijder de geheugenmodule naar buiten te trekken van de sleuf . Herhaal deze stap voor de andere geheugenmodule .

Schroef 6 de enkele schroef bevindt zich net boven het midden van de bovenkant van de geheugenmodule slot en duw de hendel zich langs de bovenrand van de geheugenmodule insteekopening links . Dit zorgt ervoor dat het cd-station te steken lichtjes aan de linkerkant van de laptop . Pak het gedeelte dat uitsteekt en trek deze naar links om de schijf te verwijderen .
7

Verwijder de modem en mini - PCI-kaart uit de sleuf zich in de linker kant van de laptop ( dit is het andere slot geopend door het verwijderen van de plastic covers ) . Er zijn twee kleine printplaten . De ene op de top is de modem , de onderste is de mini - PCI-kaart . Koppel de zwart- witte kabels van de onderkant van de mini - PCI-kaart . Duw de metalen klemmetjes aan weerszijden van de mini - PCI-kaart uit elkaar , en trek de kaart uit de buurt van de laptop . Verwijder de twee schroeven waarmee het modem op het moederbord ( een is aan de linkerkant van de modem , de andere is aan de rechterkant ) , koppel de modemkabel door aan het lipje omhoog . Verwijder de modem uit de laptop .
8

Verwijder de overige 13 schroeven van de onderkant van de laptop . Er zijn vier schroeven aan de bovenzijde , vier langs de onderkant , vier over het midden en een ongeveer een centimeter onder de schroef in de rechterbovenhoek van de laptop .
9

Zet de laptop om en klap het beeldscherm zo breed als het gaat .
10

Verwijder het scharnier deksel , dat is het stukje plastic met de knop op het zich boven het toetsenbord . Steek een platte schroevendraaier tussen de rechterkant van het scharnier deksel en de laptop , dan wrikken het deksel omhoog om het te scheiden van de laptop . Trek voorzichtig op de cover van rechts naar links om het los te maken van de laptop .
11

Verwijder de vier schroeven waarmee het toetsenbord inch De schroeven bevinden zich langs de bovenkant van het toetsenbord , boven de eerste en laatste toetsen , evenals de " F5 " en " " F12 toetsen . Til het toetsenbord iets naar een kabel die het toetsenbord op het moederbord te onthullen . Trek de moederbord - side connector (onder waar de spatiebalk gebruikt te worden ) te verbreken en verwijder het toetsenbord van de laptop .
12

Trek aan het lipje aan de bovenkant en het midden van de laptop op het scherm los te koppelen van de laptop . Verwijder de vier schroeven op de scharnieren ( twee aan elke kant ) en til het scherm omhoog en verwijder deze uit de laptop .

Draai 13 de enkele schroef zich in het directe centrum van de laptop , dan Verwijder de EMI afscherming ( ziet eruit als een metalen plaat ) van de laptop .
14

Verwijder de vier schroeven waarmee de koeleenheid op zijn plaats . De koeleenheid bevindt zich onder het EMI shield u zojuist verwijderd . Draai de schroeven in numerieke volgorde volgens het geëtste nummer naast elke schroef . Trek de witte connector net onder de linksonder schroef aan de koeleenheid van het moederbord los te koppelen . Til het plastic handvat aan de koeleenheid omhoog en weg van de laptop .
15

Verwijder de processor uit de laptop . De processor bevindt zich onder de koeleenheid u zojuist verwijderd . Het is vierkant , met een zwarte lipje aan de linkerkant . Draai de schroef op de zwarte tabblad tegen de klok in totdat het niet meer kan draaien , til het plein processor uit het stopcontact en uit de buurt van de laptop .
16

Verwijder de polssteun . Verwijder de twee schroeven aan de bovenzijde . Elke schroef is ongeveer een centimeter naar het midden van elk scharnier . Koppel de touchpad connector , gelegen naast de plek waar het toetsenbord connector was , door het op te tillen van de witte connector . Scheid de polssteun uit de onderste helft van de laptop door zachtjes het runnen van uw vingers tussen de twee secties .
17

Koppel de speakers door omhoog te trekken op de witte connector aan de onderkant midden van de laptop . Na het loskoppelen van de sprekers , verwijder ze door elke luidspreker te trekken uit de plastic sleuf .
18

Verwijder de 10 schroeven uit het moederbord . Er zijn twee schroeven aan de bovenkant en het centrum van de laptop . Een schroef is aan de linker onderkant van waar de processor was . Twee schroeven aan de onderkant van de laptop boven waar de linker luidspreker gebruikt te worden . Drie schroeven in de onderste hoek van de ruimte waar de harde schijf gebruikt te worden langs de linkerkant van de laptop , en twee schroeven zijn langs de linkerrand van de ruimte waar de accu gebruikt worden .
19

Verwijder de twee zeskantschroeven aan elk uiteinde van de blauwe , trapeziumvormige VGA- connector aan de achterkant van de laptop .
20

Til het moederbord uit de onderkant van de laptop en plaats een nieuwe . Achteruit stappen 1 tot 19 op de laptop weer in elkaar .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat kan ik gebruiken in plaats…
·Gereedschappen voor Overklokke…
·Hoe Memory installeren op een …
·Namen van Soorten Slots in een…
·Hoe om te achterhalen hoeveel …
·Hoe een HP Pavilion Ze4800 Moe…
·Geheugen Specificaties voor ee…
·Wat zijn de HP MSI MS - 6577 S…
·Hoe je ATI PowerPlay uitschake…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Ebook Format Wijzigen om …
·Hoe je het lettertype wijzigen naar Term…
·Hoe u een interne harde schijf in een ex…
·Hoe krijg ik een moederbord voor een Del…
·Hoe kan ik een Dell Precision 370 Verwij…
·Hoe de mailserver ligt aan de Copier Tos…
·Een toetsenbord toevoegen aan een laptop…
·Hoe kan ik een XPS Onboard Charger Probl…
·Hoe kan ik de VGA- Fix op een IBM Thinkp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com